EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb Tatabánya

Kutyások kedvében jár a Fidelitas

Felújítja a Mártírok úti kutyafuttatót a Fidelitas tatabányai helyi szervezete. A szervezet önkéntesei a terület kerítését és talaját is rendbe hozzák.

– Mivel többen is állattartók vagyunk, ezért fontos számunkra a kutyafuttatók állapota – mondta el a Fidelitas tatabányai elnöke, Kupcsok Péter. – A jelentős gödrökre tekintettel talajkiegyenlítési munkálatokat végzünk, emellett pedig a kerítést is lefestjük. Reméljük, ezzel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a környék kutyatulajdonosai jobb körülmények között sétáltathassák kedvenceiket.

A szervezet a jövőben sem szeretné elhanyagolni az újvárosi kutyafuttató területét: a következő hónapokban szeretnék az ott található padot is szebbre, modernebbre cserélni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.