2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Miskolc

Lakatba zárt szerelem

A szerelmesek összetartozásának különleges jelképe, amikor lakatot akasztanak különféle helyekre, kifejezve ezzel összetartozásukat és örök szerelmüket. A miskolciak által csak lakatos hídként emlegetett gyalogoshíd a Szinva-patak felett gyakran leánykérések helyszíne, és az ifjú házasok is szívesen jelzik egy-egy lakattal hűségüket és fotózkodnak környezetében.

Miskolc, 2017. július 19.
Szerelmesek lakatjai a helyiek által csak lakatos hídként emlegetett gyalogoshídon, a Szinva-patak felett Miskolcon 2017. július 19-én.
MTI Fotó: Balázs Attila

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.