EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Miskolc

Lakatba zárt szerelem

A szerelmesek összetartozásának különleges jelképe, amikor lakatot akasztanak különféle helyekre, kifejezve ezzel összetartozásukat és örök szerelmüket. A miskolciak által csak lakatos hídként emlegetett gyalogoshíd a Szinva-patak felett gyakran leánykérések helyszíne, és az ifjú házasok is szívesen jelzik egy-egy lakattal hűségüket és fotózkodnak környezetében.

Miskolc, 2017. július 19.
Szerelmesek lakatjai a helyiek által csak lakatos hídként emlegetett gyalogoshídon, a Szinva-patak felett Miskolcon 2017. július 19-én.
MTI Fotó: Balázs Attila

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.