EUR: 309,63 Ft
CHF: 267,29 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Lánya lophatta el Gábor Zsazsa végrendeletét!

Nyoma veszett Gábor Zsazsa végrendeletének. A hírt a tavaly decemberben elhunyt díva özvegye, Frédéric Von Anhalt osztotta meg a nemzetközi sajtóval, sőt azt is hozzátette: szerinte Zsazsa lánya, a 2015 januárjában elhunyt Francesca Hilton lopta el a dokumentumot. 

Újabb meglepő fordulat történt Gábor Zsazsa vagyonának ügyében, ugyanis eltűnt a 99 éves korában elhunyt díva utolsó, hivatalos végrendelete. Még évekkel ezelőtt íródott a dokumentum, amelyben a színésznő Anhaltot és lányát, Francesca Hiltont nevezte meg örököséül. Az özvegy férfi elmélete szerint a 2015-ben szívinfarktusban elhunyt 67 éves Francesca nem sokkal a halála előtt forgathatta fel a Bel-Airben található otthonukat és vihette magával a hivatalos iratokat, mivel magának akarta édesanyja mesés, becslések szerint hatmilliárd forintot érő vagyonát.

Frédéric von Anhalt és Gabor Zsazsa /Fotó: Profimedia


– Akkor lophatta el Francesca, amikor az édesanyjával voltam a kórházban. A nap 24 órájában mellette voltam, ott is aludtam vele, ha szüksége volt rá – osztotta meg elméletét Anhalt a nemzetközi sajtóval.

Anhalt elmondása szerint az elveszett dokumentum nem jelent számára problémát, ugyanis jelenleg ő kezeli Zsazsa hagyatékát, azonban a halála utáni űrt már semmi és senki nem tudja betölteni.  

– Nem panaszkodom, mert minden rendben, minden azon az úton halad, amit Zsazsa akart tőlem. Sajnos elvesztettem őt, és majd megőrülök a hiányától – fűzte hozzá. 

Francesca Hilton /Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.