2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Lánya lophatta el Gábor Zsazsa végrendeletét!

Nyoma veszett Gábor Zsazsa végrendeletének. A hírt a tavaly decemberben elhunyt díva özvegye, Frédéric Von Anhalt osztotta meg a nemzetközi sajtóval, sőt azt is hozzátette: szerinte Zsazsa lánya, a 2015 januárjában elhunyt Francesca Hilton lopta el a dokumentumot. 

Újabb meglepő fordulat történt Gábor Zsazsa vagyonának ügyében, ugyanis eltűnt a 99 éves korában elhunyt díva utolsó, hivatalos végrendelete. Még évekkel ezelőtt íródott a dokumentum, amelyben a színésznő Anhaltot és lányát, Francesca Hiltont nevezte meg örököséül. Az özvegy férfi elmélete szerint a 2015-ben szívinfarktusban elhunyt 67 éves Francesca nem sokkal a halála előtt forgathatta fel a Bel-Airben található otthonukat és vihette magával a hivatalos iratokat, mivel magának akarta édesanyja mesés, becslések szerint hatmilliárd forintot érő vagyonát.


Frédéric von Anhalt és Gabor Zsazsa /Fotó: Profimedia


– Akkor lophatta el Francesca, amikor az édesanyjával voltam a kórházban. A nap 24 órájában mellette voltam, ott is aludtam vele, ha szüksége volt rá – osztotta meg elméletét Anhalt a nemzetközi sajtóval.

Anhalt elmondása szerint az elveszett dokumentum nem jelent számára problémát, ugyanis jelenleg ő kezeli Zsazsa hagyatékát, azonban a halála utáni űrt már semmi és senki nem tudja betölteni.  

– Nem panaszkodom, mert minden rendben, minden azon az úton halad, amit Zsazsa akart tőlem. Sajnos elvesztettem őt, és majd megőrülök a hiányától – fűzte hozzá. 

Francesca Hilton /Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi tavaly nyerte meg a Magyarország Szépét, idén pedig már zsűriként vesz részt a versenyen. A fiatal szépség saját bevallása szerint egyáltalán nem szigorú, mint mondja, őt már egy kis mosollyal is le lehet venni a lábáról.

 • Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Elkezdődött az idei Magyarország Szépe tábor a Balaton partján. A jelöltek több alversenyen is részt vettek, ahol a zsűri díjazta a legjobbakat. Az örömteli pillanatok mellet, négy lánynak búcsúznia kellett a versenytől.

 • Köszönöm, apa!

  Köszönöm, apa!

  Ahogy a május első vasárnapja az édesanyáké, úgy lett júniusban harmadik vasárnapja az édesapáké, ami egyre elterjedtebb szokás világszerte.