2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Lánya lophatta el Gábor Zsazsa végrendeletét!

Nyoma veszett Gábor Zsazsa végrendeletének. A hírt a tavaly decemberben elhunyt díva özvegye, Frédéric Von Anhalt osztotta meg a nemzetközi sajtóval, sőt azt is hozzátette: szerinte Zsazsa lánya, a 2015 januárjában elhunyt Francesca Hilton lopta el a dokumentumot. 

Újabb meglepő fordulat történt Gábor Zsazsa vagyonának ügyében, ugyanis eltűnt a 99 éves korában elhunyt díva utolsó, hivatalos végrendelete. Még évekkel ezelőtt íródott a dokumentum, amelyben a színésznő Anhaltot és lányát, Francesca Hiltont nevezte meg örököséül. Az özvegy férfi elmélete szerint a 2015-ben szívinfarktusban elhunyt 67 éves Francesca nem sokkal a halála előtt forgathatta fel a Bel-Airben található otthonukat és vihette magával a hivatalos iratokat, mivel magának akarta édesanyja mesés, becslések szerint hatmilliárd forintot érő vagyonát.


Frédéric von Anhalt és Gabor Zsazsa /Fotó: Profimedia


– Akkor lophatta el Francesca, amikor az édesanyjával voltam a kórházban. A nap 24 órájában mellette voltam, ott is aludtam vele, ha szüksége volt rá – osztotta meg elméletét Anhalt a nemzetközi sajtóval.

Anhalt elmondása szerint az elveszett dokumentum nem jelent számára problémát, ugyanis jelenleg ő kezeli Zsazsa hagyatékát, azonban a halála utáni űrt már semmi és senki nem tudja betölteni.  

– Nem panaszkodom, mert minden rendben, minden azon az úton halad, amit Zsazsa akart tőlem. Sajnos elvesztettem őt, és majd megőrülök a hiányától – fűzte hozzá. 

Francesca Hilton /Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.