EUR: 325,62 Ft
CHF: 294,14 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb XIII.kerület

Legyen a zene mindenkié!

Az Angyalföldi Utcazenei Fesztiválon a Poa Pratensis is fellépet (Fotó: Keresztesi Balázs)

Az idén ötéves Angyalföldi Utcazenei Fesztiválon a szervezők a kerület több helyszínére, szabadtéri örömzenélésre hívtak meg főleg fiatal együtteseket, zenészeket, énekeseket májustól szeptemberig havonta egy-egy péntek estén, műfaji megkötés nélkül. Legutóbb a Babér utcai templom kertjében a Poa Pratensis, a Hortus M Singers és a Ratty Jazz Band lépett fel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.