EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Egyéb XIII.kerület

Legyen a zene mindenkié!

Az Angyalföldi Utcazenei Fesztiválon a Poa Pratensis is fellépet (Fotó: Keresztesi Balázs)

Az idén ötéves Angyalföldi Utcazenei Fesztiválon a szervezők a kerület több helyszínére, szabadtéri örömzenélésre hívtak meg főleg fiatal együtteseket, zenészeket, énekeseket májustól szeptemberig havonta egy-egy péntek estén, műfaji megkötés nélkül. Legutóbb a Babér utcai templom kertjében a Poa Pratensis, a Hortus M Singers és a Ratty Jazz Band lépett fel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.