2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Dunaújváros

Lépcsőket újított fel a DLSZ

Kijavították a Lórántffy középiskola kollégiumától a völgybe vezető lépcsőt. A munkálatokat a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) rendelte meg és végeztette el. 

A városi kispályás labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek is otthont ad a Lórántffy iskola udvara, így számos sportolni vágyó közlekedik a kollégium melletti lépcsőn.

Ez azonban az évek során elhasználódott, így renoválásra volt szükség, hiszen sokszor este, sötétedés után járnak a lépcsőn a futballisták. A munkálatok során a lépcsőfokok helyrehozásán kívül a lépcső melletti aknát is kijavították.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.