2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb Dunaújváros

Lépcsőket újított fel a DLSZ

Kijavították a Lórántffy középiskola kollégiumától a völgybe vezető lépcsőt. A munkálatokat a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) rendelte meg és végeztette el. 

A városi kispályás labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek is otthont ad a Lórántffy iskola udvara, így számos sportolni vágyó közlekedik a kollégium melletti lépcsőn.

Ez azonban az évek során elhasználódott, így renoválásra volt szükség, hiszen sokszor este, sötétedés után járnak a lépcsőn a futballisták. A munkálatok során a lépcsőfokok helyrehozásán kívül a lépcső melletti aknát is kijavították.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.