EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,20 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Lépcsőket újított fel a DLSZ

Kijavították a Lórántffy középiskola kollégiumától a völgybe vezető lépcsőt. A munkálatokat a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) rendelte meg és végeztette el. 

A városi kispályás labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek is otthont ad a Lórántffy iskola udvara, így számos sportolni vágyó közlekedik a kollégium melletti lépcsőn.

Ez azonban az évek során elhasználódott, így renoválásra volt szükség, hiszen sokszor este, sötétedés után járnak a lépcsőn a futballisták. A munkálatok során a lépcsőfokok helyrehozásán kívül a lépcső melletti aknát is kijavították.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.