2020. július 13., hétfő
Jenő

Egyéb X.kerület

Lépj fel te is a DreherFeszten!

A 2017-es év sem múlhat el DreherFeszt nélkül: a sörgasztronómiai és zenei élményeket ötvöző negyedik sörgyárfesztivált idén szeptember 2-án rendezik meg a Jászberényi úti sörgyár területén. A nagyszínpad zenei felhozatala most is igazán vonzó, a legnépszerűbb fesztiválzenekarok köréből ott lesz a Cloud 9+, az Intim Torna Illegál és a Punnany Massif is.

A szervezők tájékoztatásából kiderül, hogy a kisszínpad programja még nyitott, olyannyira, hogy a DreherFeszt Felfedező névre keresztelt tehetségkutató versenyen keresik a magukat próbára tenni kész együtteseket. A többfordulós megmérettetésnek köszönhetően összesen hat zenekar kap majd fellépési lehetőséget a DreherFeszten: három produkciót a szakmai zsűri, másik hármat pedig a közönség juttathat fel a színpadra. Jelentkezni július 28-ig lehet.

További részletek a versenyről: keretblog.hu/felfedezo/

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.