EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb X.kerület

Lépj fel te is a DreherFeszten!

A 2017-es év sem múlhat el DreherFeszt nélkül: a sörgasztronómiai és zenei élményeket ötvöző negyedik sörgyárfesztivált idén szeptember 2-án rendezik meg a Jászberényi úti sörgyár területén. A nagyszínpad zenei felhozatala most is igazán vonzó, a legnépszerűbb fesztiválzenekarok köréből ott lesz a Cloud 9+, az Intim Torna Illegál és a Punnany Massif is.

A szervezők tájékoztatásából kiderül, hogy a kisszínpad programja még nyitott, olyannyira, hogy a DreherFeszt Felfedező névre keresztelt tehetségkutató versenyen keresik a magukat próbára tenni kész együtteseket. A többfordulós megmérettetésnek köszönhetően összesen hat zenekar kap majd fellépési lehetőséget a DreherFeszten: három produkciót a szakmai zsűri, másik hármat pedig a közönség juttathat fel a színpadra. Jelentkezni július 28-ig lehet.

További részletek a versenyről: keretblog.hu/felfedezo/

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.