EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Ózd

Lovasoktatás Hangonyon

A Hangonyi Lovas Egyesület berkein belül Bárdos Norbert és neje oktatja a lovaglás alapjaira a kezdőket és a haladókat. A hátas körbe-körbe sétál a füves területen, miközben az oktatók instrukciókkal látják el a nyeregben ülőket a helyes testtartásról, illetve a lószerszámok kezeléséről. Az ózdi Nagy Csilla a nyári szünetben Hangonyon nyaral nagymamájánál, és kihasználja a kínálkozó lovaglási lehetőséget.

Fotó: Lokál
Képalá: Lovaglás

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.