EUR: 325,48 Ft
CHF: 294,18 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Ózd

Lovasoktatás Hangonyon

A Hangonyi Lovas Egyesület berkein belül Bárdos Norbert és neje oktatja a lovaglás alapjaira a kezdőket és a haladókat. A hátas körbe-körbe sétál a füves területen, miközben az oktatók instrukciókkal látják el a nyeregben ülőket a helyes testtartásról, illetve a lószerszámok kezeléséről. Az ózdi Nagy Csilla a nyári szünetben Hangonyon nyaral nagymamájánál, és kihasználja a kínálkozó lovaglási lehetőséget.

Fotó: Lokál
Képalá: Lovaglás

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.