2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Extra

Madonna leállíttatta intim tárgyainak árverését

Madonna leállíttatott egy szerdai New York-i árverést, amelyen intim tárgyait, köztük házibulin készült fotókat, egy Tupac Shakurtól kapott szerelmes levelet és egy hajszálaival teli hajkefét is áruba akartak bocsátani.

A világsztár a bíróság közbelépését kérte az árverés előtt arra hivatkozva, hogy sejtelme sem volt arról, már nincsenek birtokában az árverésre kerülő tárgyak. Egy manhattani bíró kedden rendelte el Madonna személyes tárgyainak visszavonását az aukcióról.


A 22 árverési tételt az énekesnő egykori barátja, művészeti tanácsadója, Darlene Lutz akarta eladni. A sztár azonban kijelentette, hogy Lutz, aki korábban gyakran volt a vendége, a tudta nélkül jutott hozzá személyes tárgyaihoz.

Madonnát különösen felháborította, hogy hajkeféjét a hajszálaival együtt akarták eladni. Mint mondta, tisztában van vele, hogy hajszálaiból megszerezhetik a DNS-ét.

A sztárt az is sokkolta, hogy a 25 évesen elhunyt Tupac Shakur egy börtönből neki írt szerelmes levele is szerepelt a tételek között. Leszögezte, fogalma sem volt róla, hogy a levél már nincs nála.

A bírósági dokumentumok szerint a népszerű rapper, Tupac levelének értékét 400 ezer dollárra (106 millió forintra) becsülték. A levelet a kilencvenes évek elején írta Madonnának a zenész, akit 1996-ban Las Vegasban lőttek le egy autóból.

Lutz szóvivője és az aukciósház közölte, hogy Madonna és jogi képviselői minden alapot nélkülözve állíttatták le az árverést, ezért bírósághoz fordulnak, hogy később elárverezhessék a holmikat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ónodi Eszter alkalmatlannak érzi magát az anyaságra

    Ónodi Eszter alkalmatlannak érzi magát az anyaságra

    Ónódi Eszter a Viasat3 Lakástalkshow című műsorában beszélt fiával való kapcsolatáról. A színésznőnek vegyes érzelmei vannak az anyasággal kapcsolatban, egyrészt nagyon büszke gyermekére, másrészt sokszor azt érzi, hogy nem tudja helyén kezelni a nevelés során felmerülő problémákat.

  • Tovább tart a lakásbumm

    Tovább tart a lakásbumm

    Év végi hajrával zárt a magyar építőipar. A termelés 30,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit novemberben.