EUR: 352,80 Ft
CHF: 331,49 Ft
2020. július 06., hétfő
Csaba

Extra

Madonna leállíttatta intim tárgyainak árverését

Madonna leállíttatott egy szerdai New York-i árverést, amelyen intim tárgyait, köztük házibulin készült fotókat, egy Tupac Shakurtól kapott szerelmes levelet és egy hajszálaival teli hajkefét is áruba akartak bocsátani.

A világsztár a bíróság közbelépését kérte az árverés előtt arra hivatkozva, hogy sejtelme sem volt arról, már nincsenek birtokában az árverésre kerülő tárgyak. Egy manhattani bíró kedden rendelte el Madonna személyes tárgyainak visszavonását az aukcióról.


A 22 árverési tételt az énekesnő egykori barátja, művészeti tanácsadója, Darlene Lutz akarta eladni. A sztár azonban kijelentette, hogy Lutz, aki korábban gyakran volt a vendége, a tudta nélkül jutott hozzá személyes tárgyaihoz.

Madonnát különösen felháborította, hogy hajkeféjét a hajszálaival együtt akarták eladni. Mint mondta, tisztában van vele, hogy hajszálaiból megszerezhetik a DNS-ét.

A sztárt az is sokkolta, hogy a 25 évesen elhunyt Tupac Shakur egy börtönből neki írt szerelmes levele is szerepelt a tételek között. Leszögezte, fogalma sem volt róla, hogy a levél már nincs nála.

A bírósági dokumentumok szerint a népszerű rapper, Tupac levelének értékét 400 ezer dollárra (106 millió forintra) becsülték. A levelet a kilencvenes évek elején írta Madonnának a zenész, akit 1996-ban Las Vegasban lőttek le egy autóból.

Lutz szóvivője és az aukciósház közölte, hogy Madonna és jogi képviselői minden alapot nélkülözve állíttatták le az árverést, ezért bírósághoz fordulnak, hogy később elárverezhessék a holmikat.

Kapcsolódó Cikkek