EUR: 326,54 Ft
CHF: 300,12 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Miskolc

Magyarország legnépszerűbb előadói érkeznek a Kolorfesztiválra

Az ország legszínesebb és legdinamikusabban fejlődő összművészeti rendezvénysorozata, az 5. Kolorfesztivál idén augusztus 1-jétől három héten keresztül – plusz egy ráadás after hétvégével – várja a közönséget. Minőségi és professzionális produkciókra számíthatnak a Kolorra látogatók Kazincbarcikán és a környék településein.

A programhoz csatlakozó települések és helyszínek: Bánhorváti, Berente, Dédestapolcsány, Dubicsány, Edelény, Jósvafő, Kurityán, Rudabánya, Sajóivánka, Sajógalgóc, Sajókaza, Sajószentpéter, Szuhakálló, Vadna Park. Idén a Csónakázó-tónál lesz a központi helyszín, ahol Magyarország legnépszerűbb előadói lépnek színpadra. Néhányan közülük: Halott Pénz, Piramis, P. Mobil, Rúzsa Magdi, Csík zenekar, Wellhello, Magna Cum Laude, Völgyesi Gabi-Unique, Majka & Curtis, Budapest Bár, Demjén Ferenc, Keresztes Ildikó.


Magyarország legnépszerűbb előadói lépnek színpadra idén is a Kolorfesztiválon – fotó: Lokál

Deniz élő koncertje nyitja a fesztivált. A Fonogram- és Barcika Art-díjas dalszövegíró, rapper 2016-ban óriási bulit csinált a 4. Kolorfesztivál graffity-hétvégéjén. Deniz visszatérő fellépője az ország legnagyobb és legnépszerűbb fesztiváljainak, de elmondása szerint hazai pályán mindig örömmel zenél. Zenekarával augusztus 4-én 19 órától lép színpadra. A koncertre váltott belépő érvényes a Halott Pénz 21 órakor kezdődő koncertjére is.

Szent István-ünnep és bormustra – a fizetős programok mellett a Fő téri, ünnepi hangulatú bormustra és az ingyenes nagykoncertek, kiállítások és utcai művészeti akciók életre keltik a belvárost, az augusztus 20-i tűzijáték pedig méltó zárása lesz a háromhetes sorozatnak. A Kolor After Party a nyár utolsó, legnagyobb bulijának ígérkezik.


Kolor Kölyöksziget néven két héten keresztül várják majd minden nap a kicsiket ingyenes kulturális és sport programokkal, játszóházzal és a Kolorpiknikkel a Völgy parkban és a Mezey István Művészeti Központban.

A Miskolc–Kazincbarcika–Miskolc útvonalon a fesztivál kiemelt napjain rásegítő járatok indulnak. Az éjszakai különjárat a rendezvény helyszínéről (Csónakázó-tó, Fő tér) 23 óra 50 perckor indul. A rásegítő járatok a menetrend szerinti járatokkal azonos módon vehetők igénybe.

Jegyvásárlás: nyomtatott (print) formában is hozzájuthatnak az érdeklődők az 5. Kolorfesztivál programjaira szóló jegyekhez a kazincbarcikai és miskolci jegyértékesítési pontokon vagy a programok napján a fesztiválhelyszínen. A programokról bővebben a www.kolorcity.hu oldalon tájékozódhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.