EUR: 317,76 Ft
CHF: 279,72 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Marsi Anikó marad a TV2-nél

Csütörtökön a Hot! megszellőztette a hírt, miszerint Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője már nem tévézik sokáig, és újra főállású anya szeretne lenni, ráadásul a jövőjét sem Magyarországon képzeli el. A csinos tévés nem kommentálta a pletykát a lapnak, de a TV2 pár órával később cáfolta a hírt.

 

– A bulvársajtóban ma megjelent, mindenfajta igazságot nélkülöző állításokkal szemben leszögezzük, hogy a TV2-nek Marsi Anikóval hosszú távú szerződése van. A műsorvezetővel egyeztetve közösen kijelentjük, hogy ezt a szerződést sem a TV2, sem Marsi Anikó nem kívánja megváltoztatni – adta hírül a csatorna sajtóosztálya, határozottan cáfolva a műsorvezető TV2-től való távozásáról szóló pletykát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.