EUR: 352,80 Ft
CHF: 331,49 Ft
2020. július 06., hétfő
Csaba

Extra

Meddig bírja még Cynthia? Mindent elveszíthet Hujber

Hujber Ferenc óriási bajban van, ugyanis mindent elveszíthet, ami eddig fontos volt számára: a szabadságát és a családját. Kábítószer-birtoklás vétsége miatt vádat emelhetnek ellene, és úgy tudni, felesége most már tényleg megelégelte a botrányokat.

Bár eddig kényszerítésről volt szó, most mégis kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelhet vádat az ügyészség Hujber Ferenc ellen. Három hónapja arról írtak a lapok, hogy egy családi perpatvar után a rendőrség kényszerítés miatt nyomoz. Hogy miben nyilvánult meg pontosan a kényszerítés, arról a házaspár nem nyilatkozott, de korábban a színész feleségének nagybátyja, a magyar keresztapaként hírhedtté vált Tasnádi Péter mesélte el a Lokálnak, hogy Hujber elvette felesége telefonját, majd azt mondta, hogy a Dunába dobta. Cynthia állítólag lefotózta a férjét egy elég kompromittáló helyzetben, és csúnyán összevesztek. De akármi is történt akkor köztük, Hujber most óriási bajban van. A rendőrség ugyanis arról tájékoztatta a Lokált Extrát, hogy a nyomozást lezárták, és az ügyészségen folytatódik az ügy.
„Az ön által jelzett bűnügyben a Szentendrei Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, a nyomozás iratai vádemelési javaslattal érkeztek meg a Szentendrei Járási Ügyészségre. Az ügy jelenleg ügyészi szakban van, az ügyészségnek az iratok áttanulmányozására és a vádemelés kérdésében való döntésre 30 nap áll rendelkezésére. A bűnügy tárgya kábítószer birtoklásának vétsége” – tudtuk meg a Pest Megyei Főügyészségtől. Természetesen kerestük a színészt, aki kérdéseinkre nem szeretett volna válaszolni, de közösségi oldalán két posztban is reagált.


„Szerintem a fű nem drog… Szép napot! Nem találtam marihuánás emojlit… majd küldjetek és kiteszem… (no comment)”. Majd: „Bejöttek éjszaka a házamba és házkutatást tartottak a rendőrök!!! Házkutatást!!! Fél gramm füvet találtak, meg ami kimutatható volt a szervezetemben… mondom, nem razzia, nem buli… A házamban!!!! Éjszaka! Nem tudom… féljek..?” – írta. A magyar törvények szerint viszont a marihuána drognak számít, így akár két évet is kaphat, a rendőrség pedig amúgy is nyomozott ellene, így nem minden előzmény nélkül jelentek meg a lakásán. Nem csoda, hogy Hujber Ferenc élete egyik legnehezebb időszakát éli. Nemcsak a botrányok és a rendőrségi ügy miatt, hanem azért is, mert úgy tudni, feleségénél, Cynthiánál ezúttal tényleg betelt a pohár és válni készül.

– Cynthia a legutóbbi veszekedés után azt mondta, hogy most már tényleg elválik Feritől – állította korábban a Lokálnak a család egyik közeli barátja. – Ő is érzi, hogy senkinek sem jó ez az állapot. És hogy miért nem lépett már korábban? Feri kijelentette, hogy nem fogja aláírni a válási papírokat. Ez azonban megváltozott, mert talán ő is belátja már, hogy túl messzire ment. Úgy tudom, ha Cynthia tényleg úgy akarja, akkor Feri most már el fogja engedni. Feri pedig arra is gondolt, hogy Kanadában kezd új életet. De őszintén szólva náluk semmit sem lehet biztosra venni, mert egyszerre szeretik és pusztítják egymást – tette hozzá az ismerős.


Hujber egyébként sosem tagadta, hogy önpusztító életet élt és az alkohol rabja volt, mint ahogy azt sem, hogy sokszor bánt keményen a feleségével, rengeteget veszekednek. Korábban a Negyvenen vagyok című darabban arról is vallott, hogy egy vita hevében majdnem hozzávágott a feleségéhez egy széket, de észrevette, hogy a kisfia is ott van a szobában, ezért inkább az ajtóhoz dobta. A VIASAT3 műsorában pedig arról is beszélt, hogy olyan, mintha félisten lenne.

– Amikor megszületett a kislányom, a halálba ittam magam. Meg is mondtam a feleségemnek, hogy most meg fogok halni, de nyugi, ha ezt tovább folytatod, akkor a következőnél kicsekkolok és maradsz egyedül a gyerekekkel. Egyszerűen nem hagyott békén. A hegyet sem pereli be senki, ha elhagyod a nyolcezer métert és megfagysz. Ezt szoktam neki mondani: Én egy hegy vagyok, és te elhagytad a nyolcezer métert. Tapicskolhatsz benne, de elpusztulsz. Utána ne hisztizz, hogy a hegy megölt. Miután kétszer elpatkoltam, rájött, hogy igazam van, és azóta békén hagy. Persze tudom, hogy nagyon nehéz egy zseni- és messiástudatú emberrel élni, aki még félistennek is tartja magát. Én ezt ráadásul otthon kommunikálom is. Azt szoktam kérdezni: te szembeszállsz a félistennel? Megöllek egy perc alatt, nem kézzel, csak rád nézek. Annak örülj, hogy velem élhetsz! – magyarázta Hujber.

Évekkel ezelőtt, 2013-ban Cynthia Szily Nórának adott interjút, akinek elárulta, hogy sokszor elege van a férjéből.
„Ő soha nem bántott fizikailag. A stílusról van szó. Borzasztóan vehemens ember és nagyon nehéz kezelni egy idő után. Előjönnek belőle a sárkányenergiák, és te csak állsz vele szemben és tágra nyílt szemekkel nézel. Egy idő után úgy érzed, hogy már nem kapsz levegőt, hogy megőrjít – ilyenkor értem, amit mond, de ahogy kommunikál, attól a hideg futkos a hátamon és legszívesebben kifutnék a világból” – tette hozzá. Már csak az a kérdés, hogy a történtek után is kitart-e férje mellett vagy újra megbocsát.

Hujber Ferenc és felesége (Fotó: Máté Krisztián)

Hujber Ferenc  akár két évet is kaphat (Fotó: Máté Krisztián)

Hujber Ferenc

Kapcsolódó Cikkek