EUR: 325,35 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Külföld

Kanye West cipőjében jár az elgázolt fiú

Kanye West annyira inspirálónak tartja egy évekkel ezelőtt elgázolt fiúnak a felépülésért folytatott harcát, hogy nekiajándékozta egyedi, márkás sportcipőjét.

Tyler Wesley középiskolás volt, amikor elgázolta egy autó és válltól lefelé teljesen lebénult.

/Fotó: Instagram

Az orvosok azt mondták, hogy soha nem fog tudni járni, sem beszélni, azonban rácáfolt a jóslatokra, ugyanis ma már mankó nélkül is meg tud tenni néhány lépést és állapota folyamatosan javul, ezért Kanye West saját cipőjével ajándékozta meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Migránsok tombolnak Európában

  Migránsok tombolnak Európában

  Továbbra sem lehet sikeres integrációról beszélni a Nyugat-Európában élő migránsokkal kapcsolatban. Rongálás, épületfoglalás és gyilkosság is szerepel a bevándorlók bűnlajstromán, de a német külügyminiszter továbbra is szétosztaná őket Európában.

 • Ursula von der Leyen meghosszabbítaná a brexit határidejét

  Ursula von der Leyen meghosszabbítaná a brexit határidejét

  Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöki posztjának várományosa, jelenlegi német védelmi miniszter szerint szükség esetén több időt kell biztosítani a Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnéséről folytatott tárgyalások folytatásához, akár a Brexit határidejének meghosszabbításával – közölték uniós források hétfőn Brüsszelben.

 • Németh Zsolt: Egyedülálló műfajt teremtett a szabadegyetem

  Németh Zsolt: Egyedülálló műfajt teremtett a szabadegyetem

  Egyedülálló műfajt teremtett az idén 30 éves Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos), amikor ötvözte a szabadegyetemi és a fesztiváljelleget – mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke hétfőn, a rendezvény budapesti sajtótájékoztatóján.