EUR: 325,41 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Meglepő! Ennek a férfinak a jelentkezését várja Papadimitriu Athina

Egészen rendhagyó módon próbálják meg kideríteni a Fem3 Cafe műsorvezetői, ki lehetett az a férfi, aki felkeltette a színésznő figyelmét.

Papadimitriu Athina boldogan mesélt arról, mennyire örül, hogy egyik lánya, Anna másfél hete megszülte  első gyermekét, akivel a reményei szerint majd rengeteg időt eltölthet.

Természetesen a beszélgetés végén szóba került a színésznő magán élete is. Athina pár héttel ezelőtt egy piros lámpánál látott meg egy olyan férfit, akinek a látványától egy “gyomrost” kapott a színésznő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.

 • Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Négy év után eljegyezte kedvesét Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője. A tévés Szentpéterváron egy csónakon tette fel a nagy kérdést Flórának, aki gondolkodás nélkül igent mondott.