EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Dunaújváros

Mentették a menthetőt

Gabonamező gyulladt ki Dunaújváros határában, a 62-es út mellett a közelmúltban. A katasztrófavédelem beszámolója szerint húsz hektár gabona és harminc hektár tarló kapott lángra. 

A tűzoltók beavatkozására volt szükség a közelmúltban Dunaújváros közelében, ahol lábon álló gabona égett. Mint azt a katasztrófavédelem közleményéből megtudtuk, a dunaújvárosi lánglovagok a helyszínre érkezve nagy kiterjedésű lánggal égést tapasztaltak, ezért további segítségre volt szükségük.

Nagy kiterjedésű területen puszítottak a lángok
(fotó: Farkas-Bozsik Gábor)

A sárbogárdi, solti és érdi tűzoltók is kivonultak a tűzesethez. A mentési munkálatokhoz a mezőgazdasági társaság saját tűzoltóautója is hozzájárult, valamint egy erőgépük, amely védőszántást húzott az égett és a veszélyeztetett terület közé.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.