2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Dunaújváros

Mentették a menthetőt

Gabonamező gyulladt ki Dunaújváros határában, a 62-es út mellett a közelmúltban. A katasztrófavédelem beszámolója szerint húsz hektár gabona és harminc hektár tarló kapott lángra. 

A tűzoltók beavatkozására volt szükség a közelmúltban Dunaújváros közelében, ahol lábon álló gabona égett. Mint azt a katasztrófavédelem közleményéből megtudtuk, a dunaújvárosi lánglovagok a helyszínre érkezve nagy kiterjedésű lánggal égést tapasztaltak, ezért további segítségre volt szükségük.

Nagy kiterjedésű területen puszítottak a lángok
(fotó: Farkas-Bozsik Gábor)

A sárbogárdi, solti és érdi tűzoltók is kivonultak a tűzesethez. A mentési munkálatokhoz a mezőgazdasági társaság saját tűzoltóautója is hozzájárult, valamint egy erőgépük, amely védőszántást húzott az égett és a veszélyeztetett terület közé.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.