EUR: 307,87 Ft
CHF: 267,05 Ft
2017. október 13., péntek
Kálmán, Ede

Extra

Mesés vagyont hagyott hátra Bennington

A Linkin Park énekese, Chester Bennington szakértők szerint mintegy 30 millió dollárnyi (8 milliárd forint) örökséget hagyott hátra. És itt még nincs vége, ugyanis a banda eladott lemezei és a jogdíjak után mindez folyamatosan gyarapszik.

Hagyatékát gyermekei – a feleségétől, Talinda Bentleytől négy, az első feleségétől, Elka Brandtől egy, és Elka korábbi kapcsolatából született és Chester által örökbefogadott fiú – öröklik. Az utódoknak osztozniuk kell öngyilkos apjuk két villáján és két kocsiján: egy 1,75 millió dolláros (460 millió forint), 430 négyzetméteres, tengerparti, és egy Phoenix közeli, 1,57 millió dollár értékű (412 millió forint) villán és több luxusautón.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban válnak Hajdúék

  Titokban válnak Hajdúék

  Sarka Kata és Hajdú Péter harmadszor próbálkoznak a válással. A békítőtárgyaláson állítólag mindketten megjelentek, bár kerülték a feltűnést.

 • Ennio Morricone: A magyarok értik a zenémet

  Ennio Morricone: A magyarok értik a zenémet

  Exkluzív interjút adott lapunknak az Oscar-díjas Ennio Morricone, akinek menedzsmentje külön összefoglalót mellékelt a beszélgetés előtt. Mint kiderült, nem szeret a spagetti westernről beszélni, és utálja, ha a háborúról vagy a kedvenc kisállatáról kérdezik.

 • Férje szelleme tartja a lelket Aradszky özvegyében

  Férje szelleme tartja a lelket Aradszky özvegyében

  Halott párja fényképétől kér segítséget Aradszky László özvegye. Éva asszony napok óta nem mozdult ki a lakásból, azonban sok időt hitvesi ágyuk férje fényképével és kéri, segítsen neki és a családjának átvészelni a szörnyű tragédiát.