2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Mesés vagyont hagyott hátra Bennington

A Linkin Park énekese, Chester Bennington szakértők szerint mintegy 30 millió dollárnyi (8 milliárd forint) örökséget hagyott hátra. És itt még nincs vége, ugyanis a banda eladott lemezei és a jogdíjak után mindez folyamatosan gyarapszik.

Hagyatékát gyermekei – a feleségétől, Talinda Bentleytől négy, az első feleségétől, Elka Brandtől egy, és Elka korábbi kapcsolatából született és Chester által örökbefogadott fiú – öröklik. Az utódoknak osztozniuk kell öngyilkos apjuk két villáján és két kocsiján: egy 1,75 millió dolláros (460 millió forint), 430 négyzetméteres, tengerparti, és egy Phoenix közeli, 1,57 millió dollár értékű (412 millió forint) villán és több luxusautón.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 80 éves Batman

  80 éves Batman

  A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

 • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.

 • Még több gyilkosság és sárm

  Még több gyilkosság és sárm

  Több mint 10 éve már, hogy Maureen Jennings Detective Murdoch-regényeinek szereplői életre keltek, és azóta is világszerte sok millió ember nézi az eddig 13 évadot felvillantó sorozatot.