2019. június 20., csütörtök
Rafael

Belföld

Mi történt? Eltüntették Gyöngyösi Mártont Vona mellől

Volt, nincs – röviden így foglalható össze az a történet, amely Gyöngyösi Mártonnal, az antiszemita párt, a Jobbik frakcióvezető-helyettesével esett meg. A politikus néhány hete még közösen szerepelt Vona Gáborral egy fényképen, mára azonban a pártelnök stábja egyszerűen eltüntette Gyöngyösit a fotóról – írja az Origo.hu.

Még június 20-án jelent meg egy poszt Vona Gábor hivatalos Facebook-oldalán, amelyben a Jobbik elnöke arról számolt be, hogy aznap Lengyelországba utazott és vele tartott Gyöngyösi Márton is, aki jelenleg a Jobbik parlamenti frakciójának helyettese, a párt külpolitikai agytrösztje.


Az eredeti kép, még Gyöngyösivel   Fotó: Facebook

Két héttel később azonban ugyanez a fotó már nem ugyanazokkal a szereplőkkel látható. Ugyanis a június 20-án megjelent képről törölték Vona kísérőjét.

Itt már Gyöngyösi nélkül Fotó: Facebook

Az Origo szeretett volna választ kapni arra a kérdésre, hogy mi a retusálás oka, azonban a párt még nem adott választ erre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szelíd turizmus a magyar Toszkánán

  Szelíd turizmus a magyar Toszkánán

  Végre! Véget ér a megterhelő iskolaév – már csak a bizonyítványra kell pár napot várni, de sok meglepetés nem éri az embert –, és irány a szabadság.

 • 2200 milliárd jut a családoknak jövőre

  2200 milliárd jut a családoknak jövőre

  Az Országgyűlés szerdán kezdte meg a jövő évi költségvetés általános vitáját, a képviselők egymás után három napon tárgyalnak a kormány javaslatáról.

 • Elkezdődött a körúti villamosvonal felújítása

  Elkezdődött a körúti villamosvonal felújítása

  A nyár beköszöntével folytatódott a 4-es és a 6-os villamos vonalának felújítása. Szombat óta a szokásos nyári villamosfelújítás miatt pótlóbuszok járnak a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között.