EUR: 325,62 Ft
CHF: 294,14 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb XIII.kerület

Miénk a sétány!

Idén immár másodszor várták az Országbíró sétányon a környéken lakókat egy kis nyár eleji szórakozásra.

Sakkozás, társasjátékok, bábkészítés, rajzverseny, kutyajátszótér várta az érdeklődőket, és persze nem maradt el az óriáscsúszda sem. A sétányra kilátogatók ingyen vehették igénybe a vérnyomás- és vércukorszintmérést, a védőnői és dietetikai tanácsadást, az erő- és állapotszint-felmérést, a bűnmegelőzési programot pedig kiegészítette a felelős ebtartás szabályainak megismertetése és a kerékpár-regisztráció. A színpadon bábműsor, ütőszene, könnyűzene, jazz, dobshow és néptánc várta az érdeklődőket.


Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.