EUR: 337,22 Ft
CHF: 315,59 Ft
2020. január 28., kedd
Károly, Karola

Extra

Egymilliárdot kaszál Hajdú

Idén is egymilliárd forint feletti árbevételre számít Hajdú Péter. A showman a tévéműsorgyártás és reklámértékesítés mellett szeptemberben nyitja meg törökbálinti orvosi központját, amelyben összesen 17 szakorvost fog foglalkoztatni. 

Továbbra is rekordbevételeket termelnek Hajdú Péter cégei. Az ATV-hez igazolt showman vállalkozásai az utóbbi években rendszerint összesen egymilliárd forint feletti árbevételt tudhatnak magukénak, és Hajdú előzetes kalkulációi szerint tavaly is hasonlóan szép számokat sikerült elérnie. 


– A 2016-os évet még nem látom pontosan, de bízom benne, hogy most is egymilliárd felett lesz a bevételem. Miután megszakadt a kapcsolatom a TV2-vel, eladtam a cégem 50 százalékát, abban a reményben, hogy külföldön fogunk műsorokat készíteni. Ez meg is valósult, de végül kiszálltam belőle, mivel Magyarországról nem engedtek elég rálátást a projektekre, illetve az ATV-n is beindultak a dolgaim, ugyanis az Esti Frizbi Hajdú Péterrel mellett az én cégem gyártja a Heti Napló Sváby Andrással című riportműsort és a nemsokára a tévéhez érkező Bochkor Gábor műsorát is. Tavalyelőtt kevés tévés produkciót gyártottunk, de sok reklámértékesítésünk volt, tavaly azonban felcserélődtek az arányok – mondta lapunknak a showman. 

A médiaprojektek mellett idén is Hajdú cége fogja csinálni a szeptemberi Miskolci Sörfesztivált, és a tervek szerint a közeljövőben nyitja meg kapuit Péter álomprojektje, a törökbálinti Tükörhegy Medical Center. 


– Remélem, hogy szeptember 1-jén meg tudjuk nyitni az intézményt, amelyben üzlettársam Csisztu Zsuzsa férje, dr. Ketskés Norbert, illetve a helyi háziorvosunk. Terveink szerint 17 orvost foglalkoztatunk majd a centrumban, többek között fül-orr-gégészt, gasztroenterológust és bőrgyógyászt. Nem kell megijedni, én nem fogok operálni – viccelődött Péter. 

Sarka Katával bővíti vagyonát Hajdú

Amint a Lokál Extra beszámolt róla, Katát és Pétert nem csak gyermekeik, hanem a törökbálinti Like étterem is összeköti.  

Sarka Kata Hajdú Péter /Fotó: Máté Krisztián

– A törökbálinti Like étterem bizonyos szempontból még közös projektünk a feleségemmel, Katával, mivel ő is benne van abban az ingatlanfejlesztő cégben, amely az említett ingatlan területét birtokolja. Fontos tisztázni, hogy az én vállalkozásom üzemelteti az éttermet, de evidens módon a jövőben sok minden mellett erről is meg kell egyeznünk – mesélte korábban a Lokál Extrának Hajdú Péter.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek