EUR: 325,42 Ft
CHF: 293,38 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Kitálal az aranyásó szépség: Havi 3 milliót kap idős szeretőjétől

3,2 millió forintot kap havonta eltartójától, azaz sugar daddyjétől egy magyar lány, akinek a tanácsait hétezren követik az egyik közösségi oldalon. Az „aranyásó” szépség elárulta a Lokálnak, hogyan is működnek ezek a kapcsolatok.  

– Az aranyásó szó helyett inkább a ma divatos sugar baby kifejezést használnám. Nem minden „sugarkapcsolat” szól a szexről – kezdte a 33 éves lány, akit több ezren követnek a közösségi oldalon. Felvállalja, hogy 20 évvel idősebb partnere (sugar daddy, azaz SD) eltartja, és vele él külföldön. Hamarosan könyv is megjelenik a tapasztalatairól.


– Minden kapcsolat más. Egyvalamit azonban észben kell tartani: a sugar daddy nem a szexért fizet. Ha ez így lenne, akkor sokkal egyszerűbben és könnyebben is megoldhatná a helyzetet. A sugar daddy támogatást nyújt a nőnek, de nem azért, mert csak a szex érdekli. Azért van a sugar babyvel, mert kellemes a társasága. Ez egy tartós kapcsolatként működő megegyezés, nem alkalmi szexért való fizetés. A legdrágább ajándék, amit valaha kaptam, egy lakás volt Budapesten. A párom azért vette nekem, mert nem szeretné, ha bármikor kiszolgáltatott helyzetbe kerülnék, szeretne anyagilag bebiztosítani. Ez egy befektetés, jelenleg ki van adva, pénzt termel, így biztonságban tudhatom magam, mert ha bármikor úgy alakul, van saját lakásom, ahová költözhetek. Az SD-m online üzlettel foglalkozik, nem kell bejárnia dolgozni, rengeteg a szabadideje, így szeretné, ha a hét összes napját vele tölteném. Mivel imádok vele lenni, nekem is megfelel így. De vannak olyan lányok, akik kettő-három SD-t tartanak.

Mindketten tudják, hogy miről szól ez a kapcsolat, hiszen az első randin elmondják, ki mit vár a másiktól (hányszor szeretne találkozni, szeretne-e kizárólagosságot, stb.). Ha megfelelnek a feltételek, indulhat a kapcsolat. Ha például valaki sokat utazik, és nincs sok ideje, lehet, hogy elég havi egy-két találkozás. Mivel ezekben a kapcsolatokban fő a diszkréció, így senki nem kérdez semmit, csak jól érzik magukat, ha együtt vannak. Az én párom tudja, hogy nincs más, hiszen mindennap együtt vagyunk – mesélte a Lokálnak a fiatal lány, aki azt sem titkolja, mennyi pénzt kap havonta a kiadásaira, és milyen érzelmek kötik eltartójához.


– Mint minden kapcsolat, a havi apanázs is változó. Mivel én nem tudok máshol dolgozni, mert minden napomat a párommal töltöm, életem minden költségét ő fizeti. A számláimat, a ruhákat, a kocsit, minden kiadást, ami felmerül. Természetesen nem annyit költök, amennyit csak szeretnék, de van egy bankkártyám, amelyre mindig kapok pénzt, hogy semmiben ne szenvedjek hiányt. Általában 10-12 ezer dollárt (3,2 millió forint) kapok havonta, ami a lányok között már jónak számít, de nagyon sokan vannak, akik ennél is többet keresnek így. Azért kapom dollárban az összeget, mert külföldön élek. Azok a lányok, akik kevesebbet találkoznak az SD-jükkel, természetesen nem kapnak ilyen teljes körű juttatást, „csak” egy-egy értékesebb ajándékot. Mivel mindent a bankkártyáról fizetek – amit az SD-től kaptam –, nem kell néznem az összeget, ha valamit szeretnék megvenni magamnak. Ismernek engem a barátai, őt is az én barátaim, hiszen éjjel-nappal együtt vagyunk. De van olyan kapcsolat, amely teljesen titkos, mert a férfinak esetleg felesége van. Ezek a férfiak általában túl elfoglaltak ahhoz, hogy randizzanak, keresgessék a megfelelő partnert. Van, aki ismert személy, és ezért nehezebb randiznia, de a legtöbben nagyon gazdag üzletemberek. Elég stresszes a munkájuk, a magánéletben erre már nincs szükségük. Élvezni szeretnék az életet, a pénzt, de ugye senki nem szeret egyedül lenni, ehhez keresnek társat. Egy drámától és féltékenységtől mentes kapcsolatot akarnak, amely csak a jó dolgokról szól. Ha mindennap együtt vagy valakivel, persze óhatatlanul megszereted. De ha szerelmes leszel, borul minden. Elkezdesz féltékenykedni, hisztizni. Az pedig nem jó senkinek. És hogy mi a célom ezzel az egésszel? Egzisztenciát és kapcsolatokat teremteni. Nem vagy önző azért, mert jobb életet szeretnél. Ha értékeled azt, amid van, de szólít a következő szint, az olyasvalami, amire érdemes hallgatni.

Mini sugarlexikon
Sugar daddy (SD) – idősebb gazdag férfi.
Sugar mommy (SM) – idősebb gazdag nő.
Sugar baby (girl) (SBG) – fiatal, intelligens, kedves, szép nő.
Sugar boy (SB) – vonzó, sportos, intelligens fiatal férfi.
NSA – kötetlen kapcsolat, ahol van testiség, de nincs kizárólagosság, azaz a sugar babynek több SD-je is lehet.
Apanázs – a gazdag nő vagy férfi által felajánlott segítség. Ez lehet pénz vagy ajándék, közös utak, esetleg lakbér, tandíj kifizetése.

illusztráció: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.

 • Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Négy év után eljegyezte kedvesét Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője. A tévés Szentpéterváron egy csónakon tette fel a nagy kérdést Flórának, aki gondolkodás nélkül igent mondott.