EUR: 324,65 Ft
CHF: 281,85 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Sport

Naggyá tették Kanadát a lányok

Egy életre megjegyezték a magyar pólósok és szurkolók a kanadai Monika Eggens nevét, aki öt góljával szinte egyedül verte meg a magyar válogatottat.

Hiába buzdította közel hétezer ember Takács Orsolyáékat, az álom véget ért, 6-4 lett oda. A mieink számtalan kapufát lőttek, de rendre kifelé pattant a labda, 34 lövésből csak négy landolt a hálóban, míg a túloldalon 21-6 volt az arány. A lányok tétován, könnyen olvashatóan játszottak, ráadásul naggyá tettük a kapust, így bizonytalanná váltunk, ezért már csak az 5–8. helyért játszhatunk.

– Pontatlanságunk miatt veszítettünk, gyatra lövőszázalékkal fejeztük be a helyzeteinket, ami eddig nem volt jellemző ránk – értékelte a meccset Bíró Attila szövetségi kapitány. – A  lehetőségeknél mindig az bizonytalanodott el, aki célba vette a kaput.

Kapcsolódó Cikkek

  • Neymar már a harmadik a brazil örökranglistán

    Neymar már a harmadik a brazil örökranglistán

    Neymar 56 góljával már egyedül harmadik a brazil válogatott gólszerzőinek örökrangsorában, mivel betalált Costa Rica ellen az oroszországi labdarúgó-világbajnokság pénteki csoportmérkőzésén.

  • Vért izzadva győztek a brazilok

    Vért izzadva győztek a brazilok

    Második mérkőzésén megszerezte első győzelmét az esélyesek közé sorolt Brazília az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon: Costa Rica ellen, Szentpéterváron 2-0-ra nyert az E csoportban.