2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Sport

Naggyá tették Kanadát a lányok

Egy életre megjegyezték a magyar pólósok és szurkolók a kanadai Monika Eggens nevét, aki öt góljával szinte egyedül verte meg a magyar válogatottat.

Hiába buzdította közel hétezer ember Takács Orsolyáékat, az álom véget ért, 6-4 lett oda. A mieink számtalan kapufát lőttek, de rendre kifelé pattant a labda, 34 lövésből csak négy landolt a hálóban, míg a túloldalon 21-6 volt az arány. A lányok tétován, könnyen olvashatóan játszottak, ráadásul naggyá tettük a kapust, így bizonytalanná váltunk, ezért már csak az 5–8. helyért játszhatunk.

– Pontatlanságunk miatt veszítettünk, gyatra lövőszázalékkal fejeztük be a helyzeteinket, ami eddig nem volt jellemző ránk – értékelte a meccset Bíró Attila szövetségi kapitány. – A  lehetőségeknél mindig az bizonytalanodott el, aki célba vette a kaput.

Kapcsolódó Cikkek

  • 29 meccs után kikapott a Barca

    29 meccs után kikapott a Barca

    Megszakadt a Barcelona 29 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. A spanyol Király Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén az Espanyol az ifjonc Oscar Melendo 88. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött. A hazai sikerhez némileg Lionel Messi is hozzájárult, hiszen a 61.

  • Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Hiába érkeznek egyre gyakrabban a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló hírek, Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője egyszerűen nem tudja elképzelni a királyi gárdát a portugál klasszis nélkül – írja a goal.