EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Sport

Naggyá tették Kanadát a lányok

Egy életre megjegyezték a magyar pólósok és szurkolók a kanadai Monika Eggens nevét, aki öt góljával szinte egyedül verte meg a magyar válogatottat.

Hiába buzdította közel hétezer ember Takács Orsolyáékat, az álom véget ért, 6-4 lett oda. A mieink számtalan kapufát lőttek, de rendre kifelé pattant a labda, 34 lövésből csak négy landolt a hálóban, míg a túloldalon 21-6 volt az arány. A lányok tétován, könnyen olvashatóan játszottak, ráadásul naggyá tettük a kapust, így bizonytalanná váltunk, ezért már csak az 5–8. helyért játszhatunk.

– Pontatlanságunk miatt veszítettünk, gyatra lövőszázalékkal fejeztük be a helyzeteinket, ami eddig nem volt jellemző ránk – értékelte a meccset Bíró Attila szövetségi kapitány. – A  lehetőségeknél mindig az bizonytalanodott el, aki célba vette a kaput.

Kapcsolódó Cikkek

 • Továbbjutásra állnak csapataink

  Továbbjutásra állnak csapataink

  Meggyőző első mérkőzések után lépnek pályára ma a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóin a magyar csapatok.

 • Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsőként, így közvetlenül a negyeddöntőbe jutott a magyar vízilabda-válogatott a vizes vb-n, miután 13-11-re verte a spanyolokat.

 • Érmekért vívunk

  Érmekért vívunk

  Mától már az érmekért küzdenek a budapesti vívó-világbajnokság résztvevői. A BOK Sportcsarnokban a női párbajtőrözők és a férfi kardozók lépnek pástra, hogy a 64-es táblán egyenes kieséses rendszerben a legjobb négyig, azaz a hat órakor kezdődő döntőkig meneteljenek.