EUR: 352,08 Ft
CHF: 330,26 Ft
2020. július 07., kedd
Apollónia

Egyéb Miskolc

Négygólos döntetlent játszott a Honvéd és a Diósgyőr

A mérkőzés nagy részében emberhátrányban küzdő, címvédő Budapest Honvéd 2-2-es döntetlent játszott a vendég Diósgyőri VTK együttesével múlt hét szombaton a Bozsik Stadionban.

Beletört a diósgyőri csapatba a kispestiek bicskája, hiszen ezzel a döntetlennel megszakadt a kispestiek remek sorozata, ezt megelőző 11 hazai bajnokijukat ugyanis megnyerték.


A kispesti Davide Lanzafame, valamint a két gólos diósgyőri Diego Ignacio Vela Vázquez – fotó: MTI

A találkozót a Bozsik Stadionban játszották, ugyanis a Diósgyőr a debreceni Campus Fesztivál miatt kénytelen volt felcserélni a pályaválasztói jogot a kispestiekkel, mert ideiglenes otthonában ezúttal nem játszhatott. A két együttes egyaránt 2-0-s sikerrel rajtolt, így holtversenyben vezették a tabellát a forduló előtt.

Kiegyenlítetten kezdődött a találkozó, mindkét együttes előtt adódtak helyzetek. Vezetéshez a vendégek jutottak büntetőből, ráadásul a fővárosiak emberhátrányba kerültek. A fordulást követően azonban így is egyenlíteni tudtak, sőt egy szabadrúgásból megfordították az állást. Már úgy tűnt, hogy begyűjtik a három pontot, ám az ötperces hosszabbítás utolsó másodperceiben Vela második góljával egyenlített a Diósgyőr.

Kapcsolódó Cikkek