2020. január 18., szombat
Piroska

Egyéb Kecskemét

Négylábú menyasszony és vőlegény volt a meglepetés a lagzin

Óriási meglepetést szereztek a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány két- és négylábú tagjai egy babarci lagzin a múlt héten. Különleges koreográfiával készültek egyik önkéntesük menyegzőjére. Esküvői ruhában, a Rómeó és Júlia zenéjére vonult be egy kiskocsin ülve Chili és Bobi, a kutyamenyasszony és -vőlegény. A többiek a násznépet alakították a néhány perces show-ban, amely nagy sikert aratott.

A Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány terápiás kutyái és azok gazdái egész évben sok-sok bemutatót és fejlesztőórát tartanak együtt, ez a mostani alkalom azonban más volt, mint az eddigiek. A részletekről dr. Juharos Ágota, az alapítvány kuratóriumának titkára számolt be.


Chili alakította a menyasszony, Bobi pedig a vőlegény szerepét

 

– 2014-ben már készültünk egy ilyen bemutatóval, akkor az egyik tanú kért fel minket rá, mert a menyasszony nagyon szerette a kutyákat. Most is meglepetés volt az ifjú pár számára a show-műsorunk. Tóth Vivien évek óta az alapítvány oszlopos tagja, ezért gondoltuk úgy, hogy a terápiás kutyák sem hiányozhatnak a nagy napról, amikor kimondják párjával a boldogító igent. Vivien édesanyja kért fel minket erre a meglepetésre, mi pedig boldogan mondtunk igent – mondta dr. Juharos Ágota.

Az esküvőn a menyasszony kutyája, Puszedli, a terápiás spániel vitte a jegygyűrűt az ifjú párnak, az alapítvány egyik önkéntesének segítségével. Arra azonban senki sem számított, hogy az ünnepi szertartás után vendégkutyusok is megjelennek a helyszínen.


A gazdikkal együtt elbújva várták a násznépet és az ifjú házasokat, hogy amikor eljön a megfelelő pillanat, a Rómeó és Júlia zenéjére elinduljon a show. Chili alakította a menyasszony, Bobi pedig a vőlegény szerepét. A négylábú násznép Bátorból, Lunából, Nokedliből, Fügéből és Zuzuból állt. Az összeszokott csapat most is fegyelmezetten teljesítette a feladatokat, a zenére végrehajtott trükkökkel teljesen elkápráztatták a háromszáz fős közönséget.

A produkció csúcspontja az volt, amikor a kutyusok a Sok boldogságot! feliratú transzparenst átugrálva egy-egy szál rózsát vittek a menyasszonynak. Ekkor már szem nem maradt szárazon. A show mindenkinek nagyon tetszett, de kétségtelenül a menyasszonyra volt a legnagyobb hatással. Meghatott levélben köszönte meg az alapítványnak a csodás meglepetést: „Csak úgy potyogtak a könnyeim, fantasztikusak vagytok! Büszke vagyok rá, hogy a csapatotokba tartozhatunk!”

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.