EUR: 325,92 Ft
CHF: 294,08 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Kecskemét

Négylábú menyasszony és vőlegény volt a meglepetés a lagzin

Óriási meglepetést szereztek a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány két- és négylábú tagjai egy babarci lagzin a múlt héten. Különleges koreográfiával készültek egyik önkéntesük menyegzőjére. Esküvői ruhában, a Rómeó és Júlia zenéjére vonult be egy kiskocsin ülve Chili és Bobi, a kutyamenyasszony és -vőlegény. A többiek a násznépet alakították a néhány perces show-ban, amely nagy sikert aratott.

A Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány terápiás kutyái és azok gazdái egész évben sok-sok bemutatót és fejlesztőórát tartanak együtt, ez a mostani alkalom azonban más volt, mint az eddigiek. A részletekről dr. Juharos Ágota, az alapítvány kuratóriumának titkára számolt be.


Chili alakította a menyasszony, Bobi pedig a vőlegény szerepét

 

– 2014-ben már készültünk egy ilyen bemutatóval, akkor az egyik tanú kért fel minket rá, mert a menyasszony nagyon szerette a kutyákat. Most is meglepetés volt az ifjú pár számára a show-műsorunk. Tóth Vivien évek óta az alapítvány oszlopos tagja, ezért gondoltuk úgy, hogy a terápiás kutyák sem hiányozhatnak a nagy napról, amikor kimondják párjával a boldogító igent. Vivien édesanyja kért fel minket erre a meglepetésre, mi pedig boldogan mondtunk igent – mondta dr. Juharos Ágota.

Az esküvőn a menyasszony kutyája, Puszedli, a terápiás spániel vitte a jegygyűrűt az ifjú párnak, az alapítvány egyik önkéntesének segítségével. Arra azonban senki sem számított, hogy az ünnepi szertartás után vendégkutyusok is megjelennek a helyszínen.


A gazdikkal együtt elbújva várták a násznépet és az ifjú házasokat, hogy amikor eljön a megfelelő pillanat, a Rómeó és Júlia zenéjére elinduljon a show. Chili alakította a menyasszony, Bobi pedig a vőlegény szerepét. A négylábú násznép Bátorból, Lunából, Nokedliből, Fügéből és Zuzuból állt. Az összeszokott csapat most is fegyelmezetten teljesítette a feladatokat, a zenére végrehajtott trükkökkel teljesen elkápráztatták a háromszáz fős közönséget.

A produkció csúcspontja az volt, amikor a kutyusok a Sok boldogságot! feliratú transzparenst átugrálva egy-egy szál rózsát vittek a menyasszonynak. Ekkor már szem nem maradt szárazon. A show mindenkinek nagyon tetszett, de kétségtelenül a menyasszonyra volt a legnagyobb hatással. Meghatott levélben köszönte meg az alapítványnak a csodás meglepetést: „Csak úgy potyogtak a könnyeim, fantasztikusak vagytok! Büszke vagyok rá, hogy a csapatotokba tartozhatunk!”

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.