2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Extra

Négyszeres apa lesz Nick Vujicic

Nem is lehetne boldogabb Nick Vujicic. A végtagok nélkül született szerb származású motivációs tréner ugyanis újra apa lesz. Ráadásul gyönyörű felesége, Kanae ikrekkel várandós.

Kanae Vujicic nemrég indította el hivatalos oldalát a Facebookon, ahol rögtön beszámolt arról is, hogy két kisfiuk után újra bővül a család. Júniusban tudták meg, hogy a négyéves Kiyoshinak és a kétéves Dejánnak kistestvére érkezik, ráadásul mindjárt kettő is. Nick mindig a családját tartotta élete legnagyobb boldogságának, és korábban azt is elárulta, ha lennének végtagjai, egész nap családtagjait ölelgetné. Kanaeval Texasban ismerkedtek meg, a fiatal szépség a nézők között ült, amikor Nick előadást tartott az elköteleződésről.


Vujicic több mint 60 országban járt eddig, ahol emberek millióit motiválta. Magyarországra 2013-ban jött először, és tavaly a Stand strong! (Maradj erős!) programjával utazott újra hozzánk. Akkor interjút is készítettünk a szónokkal, aki elárulta, hogy télen kis híján meghalt.

– Februárban beteg lettem. Majdnem meghaltam, súlyos egészségügyi komplikációk léptek fel. Hat hét alatt épültem fel, a hit újra segített. A család imái, a tőlük kapott szeretet és az Istenbe vetett hitem – mesélt szűkszavúan a nehéz időszakról Nick. Arról is beszélt, hogy különleges kapcsolat köti Magyarországhoz.

Nick Fotó: Lokál

– Három éve azzal a szándékkal érkeztem Magyarországra, hogy áldást hozzak, de végül én kaptam – mesélte akkor.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.