EUR: 326,00 Ft
CHF: 294,36 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Extra

Négyszeres apa lesz Nick Vujicic

Nem is lehetne boldogabb Nick Vujicic. A végtagok nélkül született szerb származású motivációs tréner ugyanis újra apa lesz. Ráadásul gyönyörű felesége, Kanae ikrekkel várandós.

Kanae Vujicic nemrég indította el hivatalos oldalát a Facebookon, ahol rögtön beszámolt arról is, hogy két kisfiuk után újra bővül a család. Júniusban tudták meg, hogy a négyéves Kiyoshinak és a kétéves Dejánnak kistestvére érkezik, ráadásul mindjárt kettő is. Nick mindig a családját tartotta élete legnagyobb boldogságának, és korábban azt is elárulta, ha lennének végtagjai, egész nap családtagjait ölelgetné. Kanaeval Texasban ismerkedtek meg, a fiatal szépség a nézők között ült, amikor Nick előadást tartott az elköteleződésről.


Vujicic több mint 60 országban járt eddig, ahol emberek millióit motiválta. Magyarországra 2013-ban jött először, és tavaly a Stand strong! (Maradj erős!) programjával utazott újra hozzánk. Akkor interjút is készítettünk a szónokkal, aki elárulta, hogy télen kis híján meghalt.

– Februárban beteg lettem. Majdnem meghaltam, súlyos egészségügyi komplikációk léptek fel. Hat hét alatt épültem fel, a hit újra segített. A család imái, a tőlük kapott szeretet és az Istenbe vetett hitem – mesélt szűkszavúan a nehéz időszakról Nick. Arról is beszélt, hogy különleges kapcsolat köti Magyarországhoz.

Nick Fotó: Lokál

– Három éve azzal a szándékkal érkeztem Magyarországra, hogy áldást hozzak, de végül én kaptam – mesélte akkor.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Az egykori álompár 2016-ban döntött a válás mellett, azóta pedig folyamatosan veszekedtek. Angelina kezdetben meg akarta tiltani Bradnek, hogy láthassa a gyerekeket, a bíróságon azonban a közös felügyelet mellett döntöttek.

  • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.