EUR: 325,47 Ft
CHF: 294,04 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Nem tudni, hova temették Usztics Mátyást

Sajtóhírek szerint Usztics Mátyás családja a nyilvánosság teljes kizárásával, titokban kísérte utolsó útjára a Kisváros című legendás tévésorozat Hunyadi János főtörzsőrmesterét, akinek végső nyughelye csak a hozzátartozói számára ismert.

Az április 29-én, 68 évesen elhunyt Usz­tics Má­tyás titokban már egy ideje súlyos betegséggel küzdött. A színész temetését hónapokig homály fedte, mert szerettei szűk családi és baráti körben szerették volna utolsó útjára kísérni őt, de kollégái is szerettek volna méltóképp elbúcsúzni a színésztől, ezért ők a lehel téri Árpád-házi Szent Margit-templomban köszöntek el tőle.


– Ezen a szertartáson főként mi, a Nemzeti Kamara Színház egykori és jelenlegi tagjai vettünk részt, akik velem együtt szerették volna utolsó útján kísérni Mátyást – árulta el Pelsőczy László, Usztics jó barátja a Blikknek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.