EUR: 325,73 Ft
CHF: 295,86 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Sport

Nemanja a FIFA 17 sztárja

Nem kis dologgal büszkélkedhet Nikolics Nemanja, aki a FIFA 17-ben 84-es értéket kapott. Eddig mindössze egyetlen magyar játékos volt, akit 83-nál magasabbra értékeltek a a 99-ig terjedő skálán. Az amerikai élvonalban szereplő Chicago Fire magyar futballistája ezzel az egész világon a hét legjobbja lett. Közben a magyar légióst beválasztották az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) All-Star-csapatába is, így a magyar válogatott futballista játszhat az augusztus eleji barátságos mérkőzésen, amelyet az MLS-sztárok a spanyol bajnok és BL-győztes Real Madriddal vívnak.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Aranylány

  A nap képe: Aranylány

  Elképesztő teljesítménnyel utasította háta mögé versenytársait Hosszú Katinka, aki ezzel aranyérmet szerzett 200 méter vegyesen a dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokságon.

 • Hosszú Katinka még mindig verhetetlen

  Hosszú Katinka még mindig verhetetlen

  Hosszú Katinka tovább írja 2009 óta tartó világbajnoki sikertörténetét. Az olimpiai bajnok úszó megszerezte pályafutása nyolcadik vb-aranyérmét, ezúttal 200 méter vegyesen végzett az élen.

 • Kozma: Mindig a kicsiket büntetik

  Kozma: Mindig a kicsiket büntetik

  A vb úszóversenyeinek nyitónapján a férfi 400 méter gyorson ezüstérmes ausztrál Mack Horton a díjátadás után letérdelt a dobogóra, így tiltakozott a sokadik alkalommal doppinggyanúba keveredett kínai Szun Jang győzelme ellen.