EUR: 308,14 Ft
CHF: 267,56 Ft
2017. október 18., szerda
Lukács

Belföld

Németh Szilárd: Egyértelműen politikai döntést hozott a bíróság főtanácsnoka kvótaügyben

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint egyértelműen politikai döntést hozott az Európai Bíróság főtanácsnoka, amikor a magyar és szlovák kereset elutasítását javasolta a kvótaperben, és ez is a “Soros-terv végrehajtását” szolgálja.

Németh Szilárd az M1 aktuális csatornán pénteken úgy fogalmazott: megjósolták a nemzeti konzultáció előtt, hogy “nagyon kemény csatározás” vár a kormányra ősszel.

A kvótaperben kiadott állásfoglalás mellett a fideszes politikus utalt arra, hogy az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt júniusban Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen indított kötelezettségszegési eljárást.

Megemlítette továbbá, hogy Christian Kern osztrák kancellár szerdán a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak nyilatkozva azt mondta, az unió szabályainak megsértése esetén csökkenteni kell Magyarország és Lengyelország uniós támogatását.

Németh Szilárd szerint “ezek az emberek elszakadtak a valóságtól”, mást látnak és mást akarnak, mint az emberek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Havi egymilliót fizetett Czeglédy cége Gyurcsányéknak

    Havi egymilliót fizetett Czeglédy cége Gyurcsányéknak

    Baráti kölcsönnek nevezte Gyurcsány Ferenc, hogy cége, az Altus Portfolio Kft. 78 millió forintot kölcsönzött a költségvetési csalás miatt előzetesben lévő Czeglédy Csaba bűnszervezetének, holott az Altus három hónap alatt több mint hárommilliós kamatot kapott az ügylet után.

  • Balos cicaharc: Bepereli a DK szóvivője az MSZP-t

    Balos cicaharc: Bepereli a DK szóvivője az MSZP-t

    Jogi eljárást indított Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője az MSZP szekszárdi szervezete ellen. Az ügy azután robbant ki, hogy a szocialisták szekszárdi szervezete a hivatalos Facebook-oldalán arról írt: Gréczy két fideszes politikussal egyeztetett.