EUR: 322,40 Ft
CHF: 287,54 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Belföld

Németh Szilárd: Egyértelműen politikai döntést hozott a bíróság főtanácsnoka kvótaügyben

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint egyértelműen politikai döntést hozott az Európai Bíróság főtanácsnoka, amikor a magyar és szlovák kereset elutasítását javasolta a kvótaperben, és ez is a “Soros-terv végrehajtását” szolgálja.

Németh Szilárd az M1 aktuális csatornán pénteken úgy fogalmazott: megjósolták a nemzeti konzultáció előtt, hogy “nagyon kemény csatározás” vár a kormányra ősszel.


A kvótaperben kiadott állásfoglalás mellett a fideszes politikus utalt arra, hogy az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt júniusban Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen indított kötelezettségszegési eljárást.

Megemlítette továbbá, hogy Christian Kern osztrák kancellár szerdán a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak nyilatkozva azt mondta, az unió szabályainak megsértése esetén csökkenteni kell Magyarország és Lengyelország uniós támogatását.


Németh Szilárd szerint “ezek az emberek elszakadtak a valóságtól”, mást látnak és mást akarnak, mint az emberek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Fidesz: Szüntessék meg a migránskártyákat!

    Fidesz: Szüntessék meg a migránskártyákat!

    A kormánypárt tovább harcol a bevándorlással szemben, ugyanis a Fidesz kezdeményezni fogja a megalakuló új Európai Parlamentben, hogy az Európai Bizottság szüntesse meg a migránskártyát.

  • Egyszülős családokat ünnepeltek

    Egyszülős családokat ünnepeltek

    Egy éve nyitotta meg kapuit az első az Egyszülős Központ Budapesten. Világszinten is egyedülálló kezdeményezés és szervezet az, amit Nagy Anna kollégáival fölépített, eleinte egy szál telefonnal, később félmilliárd forintos kormánytámogatással egy gyönyörű, nyolcadik kerületi saroképületben.