EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Miskolc

Népszerű a kisvasút

A Lillafüredi Állami Erdei Vasút (LÁEV) Miskolcról a Bükk-hegység festői tájain át szállítja az utasokat a Hunguest Hotel Palota Lillafüred közelében lévő végállomásra. Turisták kedvelt közlekedési eszköze a nyár folyamán, hiszen csodálatos látvány tárul eléjük a nyitott kocsikból. A dízelhajtású erőgép Herman Ottó polihisztor-természettudós nevét viseli.

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.