EUR: 325,42 Ft
CHF: 293,38 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Szekszárd

Népszerű a szekszárdi strand

Igen népszerű a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő, rásegít erre az igazi nyári strandidő, a kánikula is. A múlt héten szerdán már a szezon 35 ezredik vendégét köszöntötte Ács Rezső polgármester a fürdőben.

Az ajándékcsomagot, amely természetesen strandbelépőket is tartalmazott, Szekulity Péterné és Varjas Lászlóné, valamint két unokájuk, Varjas Tímea, Varjas Bence és a gyerekek barátja, Vörös Frida vihette haza. A nagyik szekszárdiak, az unokák pedig, akik éppen vakációjukat töltik Szekszárdon, Győrben élnek. A városvezető elmondta, hogy tavaly ilyenkor a 27 ezredik vendéget üdvözölhették, tehát jelentősen gyarapodott a látogatók száma. A növekedés nem csupán az időjárásnak, hanem a kibővített szolgáltatásoknak is köszönhető.


Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.