EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Szekszárd

Népszerű a szekszárdi strand

Igen népszerű a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő, rásegít erre az igazi nyári strandidő, a kánikula is. A múlt héten szerdán már a szezon 35 ezredik vendégét köszöntötte Ács Rezső polgármester a fürdőben.

Az ajándékcsomagot, amely természetesen strandbelépőket is tartalmazott, Szekulity Péterné és Varjas Lászlóné, valamint két unokájuk, Varjas Tímea, Varjas Bence és a gyerekek barátja, Vörös Frida vihette haza. A nagyik szekszárdiak, az unokák pedig, akik éppen vakációjukat töltik Szekszárdon, Győrben élnek. A városvezető elmondta, hogy tavaly ilyenkor a 27 ezredik vendéget üdvözölhették, tehát jelentősen gyarapodott a látogatók száma. A növekedés nem csupán az időjárásnak, hanem a kibővített szolgáltatásoknak is köszönhető.


Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.