EUR: 335,49 Ft
CHF: 311,57 Ft
2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Egyéb Szekszárd

Népszerű a szekszárdi strand

Igen népszerű a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő, rásegít erre az igazi nyári strandidő, a kánikula is. A múlt héten szerdán már a szezon 35 ezredik vendégét köszöntötte Ács Rezső polgármester a fürdőben.

Az ajándékcsomagot, amely természetesen strandbelépőket is tartalmazott, Szekulity Péterné és Varjas Lászlóné, valamint két unokájuk, Varjas Tímea, Varjas Bence és a gyerekek barátja, Vörös Frida vihette haza. A nagyik szekszárdiak, az unokák pedig, akik éppen vakációjukat töltik Szekszárdon, Győrben élnek. A városvezető elmondta, hogy tavaly ilyenkor a 27 ezredik vendéget üdvözölhették, tehát jelentősen gyarapodott a látogatók száma. A növekedés nem csupán az időjárásnak, hanem a kibővített szolgáltatásoknak is köszönhető.


Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.