EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Nyíregyháza

Népszerűek a nyári táborok

A korábbi évekhez hasonlóan idén is számos csemete tölti a szünidő egy részét nyári táborokban, melyeknek típusai a legszélesebb palettán mozognak.

Nyíregyháza nyári táborainak száma évről évre nő, és van is nagyszámú érdeklődő, hiszen a szülők és a gyerekek egyaránt igénylik meglétüket. A táborok során tapasztalatokat szerezhetnek, új információkkal, barátokkal lesznek gazdagabbak – tartalmasan töltik a szünet napjait a csemeték. A sportolni vágyók úszó- és focitáborban vehettek részt az elmúlt hetekben, de az ifjú vízilabdásoknak is volt lehetőségük a nyári gyakorlásra. A Nyíregyházi Állatpark, illetve a Sóstói Múzeumfalu szintén szervezett tábort, hagyományőrző és -ápoló programokon vehettek részt a gyerekek tradicionális környezetben, és a huszonöt éves Kis Vakond Gyermektábor sem maradt ki a sorból.


Fotó: Lokál

– A gyerekek egyrészt olyan tevékenységeket ismernek meg a nyári táborokban, melyek később akár rendszeres hobbijukká válhatnak, és életre szóló barátságok is köttetnek ez idő során. Kibontakozik a személyiségük, felismerhetik magukban azokat a rejtett képességeket, készségeket, melyeket esetleg az óvodai foglalkozások vagy az iskolai tanórák nem hoznak felszínre. Az itt szerzett tapasztalatok valóban örök emlékekké válnak – árulta el a Lokál Extrának egy nyíregyházi pedagógus.

Fotó: Lokál

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.