EUR: 310,59 Ft
CHF: 269,71 Ft
2017. október 11., szerda
Brigitta

Belföld

Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

Orbán Viktor tusványosi beszéde után fakadt ki a nyugdíjasokra Vona Gábor. A Facebookon közölt írásából a sorok között olvasva kiderül, hogy ostobának és szinte már veszélyesnek tartja a nyugdíjasokat, különösen a „viktorániusokat”, ahogy ő az Orbán Viktort támogató időseket gúnyolja.

Beszámol róla, hogy az egyik utcai fórumán látott nyugdíjasokat, „akiknek a szemében gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt, miközben húzták a kis bevásárlókocsijukat és a TV2-s hazugságokat ismételték”.

– A fiatal, ambiciózus pártelnök amit csak lehet, a nyugdíjasok fejére olvas: az öregedést, a remegő kezeket, a XX. század gyötrelmeit és veszteségeit, a kis bevásárlókocsijukat. Vona Gábor kitehet magáról több tízezer vizslás, cukis, jól fésült Simicska-plakátot, a valódi arcát egyre kevésbé tudja elrejteni – írja az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Halász: Le akarják bontani a kerítést

    Halász: Le akarják bontani a kerítést

    A Fidesz szerint fontos, hogy Brüsszelbe a magyar emberek hangja és ne a bevándorláspárti ellenzéké jusson el – mondta Halász János frakciószóvivő. Rámutatott: az ellenzék kész a Soros-terv végrehajtására, a hatalomért cserébe veszélybe sodornák a magyarok biztonságát és az ország jövőjét.

  • 188 milliárd az új centrumkórháznak

    188 milliárd az új centrumkórháznak

    A centrumkórház szerepét szánják az Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézetnek a budapesti egészségügyi fejlesztési programon belül – közölték tegnap közös sajtótájékoztatójukon Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár, Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője és dr.