EUR: 325,48 Ft
CHF: 294,18 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Külföld

Ön hagyott már el 400 millióval teli bőröndöt? Van, aki igen!

Bármilyen hihetetlen egy 1,6 millió dollárral (433 millió forint) teli bőrönd feledékeny gazdája miatt nyomoz nagy erőkkel az Ausztrál rendőrség, ugyanis egyelőre senki sem jelentkezett a pénzéért.

Az egyenruhások keresik a hatalmas pénzösszeg gazdáját, amire a Sydney-ben található Wetherill parkban bukkantak rá. A zsaruk egy raktárban helyszíneltek egy gyanús kábítószer-behozatallal kapcsolatban, amikor rátaláltak az elhagyott bőröndre.

Amennyiben ez a készpénz a tiéd, nagyon szívesen beszélünk veled, és ha beszélünk veled azt is megkérdezzük majd, honnan van a pénzzel teli bőrönd, mivel gyanítjuk, ez nem az átlagkereseted- olvasható a vicces felhívás az Ausztrál rendőrség közösségi oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tele volt drogokkal a magyarokat letaroló BMW-s szervezete

    Tele volt drogokkal a magyarokat letaroló BMW-s szervezete

    Többféle kábítószert is fogyasztott a baleset előtt az a sofőr, aki múlt csütörtökön lassítás nélkül belehajtott egy magyar rendszámú autóba Horvátországban, az A4-es autópálya Sveta Helena-i fizetőkapujánál, és súlyos sérüléseket okozott a magyar származású családnak – közölte a Jutarnji List című zágrábi napilap az internetes oldalán kedden.

  • Von der Leyen: Többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentéséért

    Von der Leyen: Többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentéséért

    Az Európai Unióban többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentése érdekében, küzdeni kell a szervezett bűnözői csoportok által működtetett embercsempészet ellen, védeni kell a menedékjogot, és támogatni kell a menekülteket például humanitárius folyosók kiépítésével – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) elnöki posztjának várományosa, jelenlegi német védelmi miniszter Strasbourgban kedden.