EUR: 305,49 Ft
CHF: 268,89 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld

Orbán: Soros tervét hajtja végre Brüsszel

Egymillió migránst hozna évente Soros György Európába és Brüsszel ezt a tervet hajtja végre – szögezte le Orbán Viktor miniszterelnök szokásos pénteki rádióinterjújában. Szerinte azonban ezt egyre több európai nemzet ismeri fel, így Olaszország után más államokat is várunk a „klubba”.

Soros György bevándorlási tervét hajtják végre Brüsszelben, és helyes, ha a magyarok tudnak erről – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a jelenleg zajló kormányzati plakátkampányról szólva pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában. Mint ismert, a nemzetközi spekuláns deklaráltan egymillió afrikai migránssal zsúfolná tele Európát, és úgy tűnik, az unió legújabban létrehozott migrációs hatósága a migránsok elosztása érdekében elvonná a tagállami hatáskört, amely jelenleg még megengedi, hogy a magyarok csak olyanokkal éljenek együtt, akikkel akarnak.

Budapest, 2017. július 7.
Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a 180 perc című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2017. július 7-én.
MTI Fotó: Mohai Balázs

(MTI/EPA pool/Olivier Hoslet)

Nem mi döntenénk el, kit fogadunk be, ahogy a migránsok szétosztását sem – mondta a miniszterelnök, aki azt is hangsúlyozta, hogy a Soros-hálózat ténykedése ellenére az európai emberek kezdik felismerni, hogy bevándorlásügyben Magyarországnak van igaza, ezt négyszemközt szinte minden miniszterelnök el is ismeri.

Ám Európát nem az emberek, hanem a közvélemény alakítói irányítják, akik ideológiailag, pénzügyi érdekeiket tekintve a liberalizmushoz kötődnek és saját országaik ellenében döntenek – tette hozzá a kormányfő.

Orbán Viktor újfent rámutatott, egyre többen hangoztatják azt, amit a magyar kormány a migrációs válság kezdete óta: az embertömegeket nem Európában, hanem Líbiában kell megállítani, azokat pedig, akik jogtalanul itt tartózkodnak a kontinensen, el kell szállítani és „nem egymás között szétosztogatni, mint valami rossz Fekete Péter kártyajátékban”.

A miniszterelnök hangsúlyozta azt is, amit a napokban Bill Gates, a világ leggazdagabb embere is kiemelt: ha Európa a bevándorlók szétosztásáról beszél, Afrikában azt meghívásként értelmezik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Felettébb érdekes beszélgetésre bukkant a Facebookon az Origo. A lap szerint Soros György alapítványától, az OSIFE-től kap pénzt a jobbikos Simicska Lajos újságja, az Index egyik riportere, hogy emberi történeteket szállítson a közel-keleti állapotokról.

  • Durva háború az MSZP-ben

    Durva háború az MSZP-ben

    Háborút robbantott ki Botka László az MSZP-ben azzal, hogy leárulózta Molnár Zsoltot, a párt elnökségi tagját, aki most keményen visszaszólt, pártállami időket idéző vádaskodásnak nevezve a a miniszterelnök-jelölt szavait.