EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,20 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XIX.kerület

Örökbe fogadták a fákat

Tizenöt díszfát fogadtak örökbe szülők kisgyerekeiknek a Vak Bottyán utca 63. előtti közterületen, a Katica utca végénél.

A Te is fogadj örökbe egy fát gyermekednek! program 2011-ben indult, célja, hogy még zöldebb és szebb legyen Kispest − tájékoztatott az önkormányzat. A Wekerlei Kultúrház által 2011-ben indított kezdeményezésben szülők és nagyszülők fiatal fákat fogadhatnak örökbe a kisgyerekeknek. Ezúttal tizenöt fát tizenkilenc kisgyerek, köztük négy testvérpár fogadott örökbe.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.