2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XIX.kerület

Örökbe fogadták a fákat

Tizenöt díszfát fogadtak örökbe szülők kisgyerekeiknek a Vak Bottyán utca 63. előtti közterületen, a Katica utca végénél.

A Te is fogadj örökbe egy fát gyermekednek! program 2011-ben indult, célja, hogy még zöldebb és szebb legyen Kispest − tájékoztatott az önkormányzat. A Wekerlei Kultúrház által 2011-ben indított kezdeményezésben szülők és nagyszülők fiatal fákat fogadhatnak örökbe a kisgyerekeknek. Ezúttal tizenöt fát tizenkilenc kisgyerek, köztük négy testvérpár fogadott örökbe.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.