EUR: 323,66 Ft
CHF: 280,38 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Dunaújváros

Oscar-díjas rendezővel forgat Őze Áron

A Bartók Kamaraszínház igazgatója, Őze Áron is játszik Nemes Jeles László új filmjében, amely a Sunset címet viseli. A forgatás nemrégiben kezdődött. 

A közelmúltban kezdte új filmjének felvételét Nemes Jeles László. Az első világháború előtt játszódó, Sunset című filmjének legtöbb jelenetét Budapesten veszik fel (emiatt például a Palotanegyedben a Vas utcát ideiglenesen lezárták a forgalom elől), de több vidéki városban is forgatnak. A film magyar–francia összefogással készül, a Nemzeti Filmalap támogatásával.


Őze Áron is szerepel Nemes- Jeles László új filmjében
fotó: Ónodi Zoltán

 

A film forgatása a nyár végéig zajlik, és a jövő évben kerül a mozikba. A film magyar szereplőgárdájában az amatőr színészek mellett a szakma hazai krémje is megtalálható. Őze Áron Kulka Jánossal, Kertész Péterrel és Nagy Zsolttal szerepel a Sunsetben,  amelynek alkotógárdájában a Saul fiának csapatából is többen helyet kaptak. A film producerei Sipos Gábor és Rajna Gábor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.