EUR: 322,17 Ft
CHF: 283,33 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb Dunaújváros

Oscar-díjas rendezővel forgat Őze Áron

A Bartók Kamaraszínház igazgatója, Őze Áron is játszik Nemes Jeles László új filmjében, amely a Sunset címet viseli. A forgatás nemrégiben kezdődött. 

A közelmúltban kezdte új filmjének felvételét Nemes Jeles László. Az első világháború előtt játszódó, Sunset című filmjének legtöbb jelenetét Budapesten veszik fel (emiatt például a Palotanegyedben a Vas utcát ideiglenesen lezárták a forgalom elől), de több vidéki városban is forgatnak. A film magyar–francia összefogással készül, a Nemzeti Filmalap támogatásával.


Őze Áron is szerepel Nemes- Jeles László új filmjében
fotó: Ónodi Zoltán

 

A film forgatása a nyár végéig zajlik, és a jövő évben kerül a mozikba. A film magyar szereplőgárdájában az amatőr színészek mellett a szakma hazai krémje is megtalálható. Őze Áron Kulka Jánossal, Kertész Péterrel és Nagy Zsolttal szerepel a Sunsetben,  amelynek alkotógárdájában a Saul fiának csapatából is többen helyet kaptak. A film producerei Sipos Gábor és Rajna Gábor.

Kapcsolódó Cikkek

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.

 • Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Beszédszintetizátor, legórobot, CNC-marógép, lézervágó, 3D-s nyomtató és pendrive-ról vezérelhető varrógép is helyet kapott a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Akacs Mihály utcai épületében újonnan kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.