2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Egyéb Dunaújváros

Oscar-díjas rendezővel forgat Őze Áron

A Bartók Kamaraszínház igazgatója, Őze Áron is játszik Nemes Jeles László új filmjében, amely a Sunset címet viseli. A forgatás nemrégiben kezdődött. 

A közelmúltban kezdte új filmjének felvételét Nemes Jeles László. Az első világháború előtt játszódó, Sunset című filmjének legtöbb jelenetét Budapesten veszik fel (emiatt például a Palotanegyedben a Vas utcát ideiglenesen lezárták a forgalom elől), de több vidéki városban is forgatnak. A film magyar–francia összefogással készül, a Nemzeti Filmalap támogatásával.


Őze Áron is szerepel Nemes- Jeles László új filmjében
fotó: Ónodi Zoltán

 

A film forgatása a nyár végéig zajlik, és a jövő évben kerül a mozikba. A film magyar szereplőgárdájában az amatőr színészek mellett a szakma hazai krémje is megtalálható. Őze Áron Kulka Jánossal, Kertész Péterrel és Nagy Zsolttal szerepel a Sunsetben,  amelynek alkotógárdájában a Saul fiának csapatából is többen helyet kaptak. A film producerei Sipos Gábor és Rajna Gábor.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

  • Tényleg ilyen rossz?

    Tényleg ilyen rossz?

    A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.