EUR: 336,14 Ft
CHF: 314,08 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Egyéb XX.kerület

Pálmával díszítették a kereszteződést

Mintegy 16 ezer egynyári növényt ültettek a pesterzsébeti Szociális Foglalkoztató munkatársai a kihelyezett ötvennél több virágágyásba júniusban. 

Az önkormányzat tájékoztatásából kiderül, a Topánka és Török Flóris utca találkozásánál lévő elválasztósávban különleges virágágyást alakítottak ki. Ennek hangulatát a három télálló pálmafajta, a Yucca rostrata határozza meg, amelyek köré színes egynyári csoportok kerültek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.