EUR: 325,98 Ft
CHF: 294,35 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Érd

Paprikás krumpli a Parkolóban

Mint korábban beszámoltunk róla: ebben az évben is számíthatnak a gyerekek a Parkoló programra, amely számos érdekes elfoglaltságot ígér a nyári szünidőre. Azóta elkezdődtek a foglalkozások, és – mint Récsei Krisztina, az érdi Szociális Gondozó Központ vezetője elmondta – a hagyományos, korábbi években megismert programok mellett jó néhány meglepetés is várja a fiatalokat minden héten, hétfőtől csütörtökig, változó helyszíneken. Hétfőn az Enikő utcai Ifjúsági Iroda, kedden és csütörtökön pedig a Parkvárosi Közösségi Ház a foglalkozások helyszíne. A szerdai nap idén is a kirándulásoké. A legutóbbi csütörtökön főzés volt a program: paprikás krumplit készítettek a gyerekek, természetesen a felnőttek szaktanácsadása mellett.

Múlt csütörtökön szabadtéri főzés volt a program
Fotó: erdmost.hu

A Parkoló program – amely teljes egészében ingyenes – kilenc héten át tart, a záróeseménye augusztus 16-án lesz. A foglalkozások, a kirándulások és az étkezés költségeit az önkormányzat fedezi. A jelentkezés feltételeiről és további részletekről az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodában lehet érdeklődni az Enikő u. 2/a szám alatt vagy a 06 23 387 957-es telefonszámon.


Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.