EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Paranoiásan félti ikreit George Clooney

Éppen egy hónappal azután, hogy megszülettek Amal és George Clooney ikrei, máris olaszországi birtokukra utazott a pár. A nyaralást állítólag hetekig tervezték, Clooney ugyanis már-már paranoiásan félti a kicsiket, még a széltől is óvná őket.

Comói-tó melletti birtokát és az angliai csónakházat is felszereltette a különleges kamerákkal Fotó: Profimedia, Xposurephotos

George Clooney, az örök agglegény, úgy tűnik, valóban száznyolcvan fokos fordulatot vett: fülig szerelmes, és mióta feleségével, Amallal közös ikreik megszülettek, szinte az orrát sem dugja ki otthonról. Lesi családja minden kívánságát, állítólag még egy reklámfilmforgatást is lemondott miattuk. A napokban a pár útra kelt és áthelyezték székhelyüket a Comói-tó melletti birtokra, ahol állítólag az egész nyarat tölteni fogják. Bár Clooney korábban is ügyelt a ház biztonságára, korántsem érdekelte őt annyira, mint most. A színész ugyanis több száz millió forintnyi összegért szereltetett fel olyan kamerákat, amelyekkel az egész birtokot éjjel-nappal tudja figyeltetni.

– Nincs olyan négyzetcentiméter, amit az újonnan felszerelt kamerák ne látnának, különleges éjjellátó és mozgásérzékelő is van bennük, igazi kémtechnika. Ráadásul huszonnégy órás biztonsági szolgálatot fizet – mondta egy közeli barát az egyik angol pletykalapnak.

A pár egy másik ismerőse arról számolt be, hogy a színész az ikrek, Ella és Alexander születése óta családja minden kívánságát teljesíti, sőt, olykor kiveszi Amal kezéből a kicsikkel járó munkát. – Ha kell, még arra is hajlandó, hogy éjjel felkeljen a babákhoz, amikor egyszerre sírnak fel. Ha kell, büfiztet, ha kell, a kertben tologatja őket, nem szívesen bízza másra a felügyeletüket. Retteg, hogy bármi bajuk eshet. Egy dolgot azonban eddig nem volt hajlandó kipróbálni, az pedig a pelenkázás, pedig korábban azt is megígérte – mesélte nevetve az asszony, aki neve elhallgatását kérte az angol laptól.

A pár magánéletéről az aol.com-nak mesélt George édesapja arról, hogy fia igazi bajnoki ünnepként élte meg a nemrég már Magyarországon is divatba jött apák napját. – Mondtam legutóbb a fiamnak, hogy a kicsik megszületésének pillanatától kezdve minden év olyan lesz, mint egy bajnoki meccs végén az öröm. Korábban gőze sem volt róla, mit jelent ez, most kezdődik számára az igazi élet, ahol mindig csak mellékszereplő lesz Amal mellett az ikrek életében, mégis ez a legcsodálatosabb érzés a világon – mesélte áradozva a boldog nagypapa, Nick.

George és Amal igyekszik a nyilvánosságot teljesen kizárni a kicsik életéből, egyelőre nem is mutatták meg őket, bár több forrás szerint az ő családi fotóik lennének az évtized legdrágábban eladott címlapképei, egyelőre mégis mindenkinek nemet mondtak. Clooney legutóbb milliárdos tequilacégének eladásával kapcsolatban jelent meg a sajtó előtt, azóta minden idejét családjával tölti.

Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.