EUR: 325,41 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Szolnok

Parkoló épült az artézi kútnál

Lassította a forgalmat, bosszúságot okozott a többieknek, de vége az úttesten parkolásnak a Szolnok Ispán körúton.

A Szántó körúton néhány hete kétszer két sávon lehet autózni, sőt a Várkonyi téri körforgalom átalakítása is a forgalom gyorsítását segíti. Ehhez igazodva hamarosan a Szolnok Ispán úton sem lehet majd megállni a külső sávban, ami elsősorban az út mentén lévő artézi kúthoz igyekvőket érintheti.


Mint azt a városházán megtudtuk, mielőtt az új forgalmi rend életbe lépne, egy háromállásos parkolót épít a város a Szolnok Ispán körúti kút mellé, így továbbra is meg tudnak állni közkifolyó mellett azok, akik szeretnének hazavinni néhány kannányit a vizéből. A kivitelezési munkálatok már be is fejeződtek, a termálkúthoz igyekvőknek lapunk megjelenésekor már nem az út szélén kell parkolniuk, hanem egy három férőhelyes megálló várja őket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.