EUR: 308,23 Ft
CHF: 267,60 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Extra

Pécsi Ildikó: Sohasem bocsátok meg!

Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla vitája csúnyábban már nem is alakulhatott volna. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő kategorikusan kijelentette, sohasem bocsátja meg, hogy a táncos-koreográfus feldúlta a családi békét.

Pécsi Ildikó

Igazságot természetesen majd csak a bíróság tesz kettejük ügyében, amit zárt ajtók mögött tárgyalnak, éppen ezért Vujity Tvrtkónak sem mondott részleteket jelenleg folyó rokontartási perükről Pécsi Ildikó, aki az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt. Elárulta, hogy számára a megbocsátás nem létezik, senki, még egykori menye hibája fölött sem tud szemet hunyni.
– Soha az életben. Velem nem lehet kibékülni, én nem vagyok olyan. Az egész családunk nem olyan. Amikor Lajossal összeházasodtunk, az volt az első mondatom, hogy vigyázz, ne vesszünk össze, mert velem nem lehet kibékülni – mondta határozottan a művésznő, aki úgy érzi, Pártos Csilla nem csupán anyósaként tekintett rá, édesanyjaként tisztelte, ő pedig viszontszerette. Mára azonban minden megváltozott.
– Soha nem voltam az anyósa. Édesanyámnak hívott és egyéb ilyen jelzőket használt. Mindent megtettem érte, de elmúlt, nincs. Felperes van. Ennyi – szögezte le kissé megtörten Pécsi Ildikó, aki a beszélgetés elején elmondta, őt nem a perről megjelent újságcikkek, inkább a betegsége viselte meg.
– Az elmúlt időszakban – bár régen ennek örültem volna – több mint negyven kilót fogytam. Egyszerűen így alakult a sorsom. (…) Én beteg vagyok. Én öreg vagyok, ez rendben van. Egyetlenegyszer sem voltam bíróságon. Most voltam először, a legutolsón – mondta a művésznő, aki valóban hét év után találkozott először menyével a törvényszéken. Békülni azonban ott sem akart, sőt a két asszony nem is szólt egymáshoz. Mint ismert, az egykor idilli anyós–meny viszony azután mérgesedett el, hogy Pártos Csilla a válást követően gyerektartást követelt exférjétől, Pécsi Ildikó fiától, ő azonban azt nyilatkozta a bíróságon, hogy nincs jövedelme, édesanyja támogatja. A jogszabályok értelmében ilyenkor rokontartás címén a megnevezett hozzátartozótól kérhető a tartásdíj, Pécsi Ildikó ügyvédje szerint azonban az unoka, Csaba érdemtelen az anyagi támogatásra, mert 2013 óta meg sem látogatta a nagymamáját. A felek többször elmondták, hogy ezenkívül más problémájuk nincs egymással, és a per mindenkit megvisel, dűlőre jutniuk azonban nem sikerült.

Az Iskolatej Világnapja alkalmából 120 vidéki kisiskolást láttak vendégül, valamint több sztár is támogatta jelenlétével az eseményt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Headbangbe csapott át a színházi próba

    Headbangbe csapott át a színházi próba

    Munka közben is beindította a színészeket Nagy Feróék zenéje, amikor az Újszínház hamarosan színpadra kerülő “Ricse, Ricse, Beatrice” című darabjának olvasópróbáján nem csak a szöveggel, de a musical csaknem kéttucatnyi betétdalával is szembesültek a színészek.

  • Dallos Bogi a Petőfi Tv új műsorvezetője

    Dallos Bogi a Petőfi Tv új műsorvezetője

    Dallos Bogi neve bizonyára mindenki számára ismerősen cseng: a mindössze csak 20 éves győri énekesnő fiatal kora ellenére máris rengeteg sikert tudhat a háta mögött. Bogit 2014-ben ismerhette meg a közönség, amikor bejutott A Dal döntőjébe „We all” című dalával, azóta pedig nincs megállás a karrierjében: október 5-től az M2 Petőfi TV „Én vagyok itt” című műsorának új műsorvezetőjeként debütált.