EUR: 344,64 Ft
CHF: 318,38 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb XXII.kerület

Pincejárat hozta a vendégeket Budafokra

Ismét narancssárga-zöld különbusz hozta-vitte az utasokat a belvárosból a kerület borospincéibe. A budafoki pincejárat tíz megállóhelyén különböző helyszíneken tárlatvezetés, jó borok és finom falatok várták a látogatókat.

Ezúttal néhány pincében fiatal tehetségek is szórakoztatták a közönséget. Volt jazz, swing, rockabilly és rap is. A fellépőket háromtagú szakmai zsűri, Puskás Csaba, Magyar László és Gadácsi Miklós értékelte, de a közönség szavazatai is számítottak. A legjobbnak talált zenei formáció lehetőséget kap, hogy nagyobb közönség előtt is bemutatkozzon ősszel a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon. A győztes megosztott első hellyel a Hello Pisti és a Ruby Harlem lett, a közönségdíjat az Antal Gábor-trió kapta, a Borváros díjazottja pedig az Amberjack lett. Legközelebb augusztus 5-én jön a pincejárat!


Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.