EUR: 325,73 Ft
CHF: 279,81 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Pintér Tibi tabuk nélkül beszélget a lányával

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója igazán laza édesapa, aki nem tartja rövid pórázon kamasz lányát, inkább bízik benne, és büszke rá, hogy Jankának mennyi hódolója akad.

– Egyáltalán nem vagyok féltékeny édesapa, pedig minden okom meglenne rá, hiszen Janka egy gyönyörű, hamarosan tizenkilenc éves lány. Hagyom, hadd rajongják körül a férfiak – mondta a Ripostnak a színész, aki azt is elárulta, hogy a lányával nincsenek titkaik egymás előtt, és olyan intim témákról is tudnak tabuk nélkül beszélgetni, mint a szex.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.