2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Pintér Tibi tabuk nélkül beszélget a lányával

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója igazán laza édesapa, aki nem tartja rövid pórázon kamasz lányát, inkább bízik benne, és büszke rá, hogy Jankának mennyi hódolója akad.

– Egyáltalán nem vagyok féltékeny édesapa, pedig minden okom meglenne rá, hiszen Janka egy gyönyörű, hamarosan tizenkilenc éves lány. Hagyom, hadd rajongják körül a férfiak – mondta a Ripostnak a színész, aki azt is elárulta, hogy a lányával nincsenek titkaik egymás előtt, és olyan intim témákról is tudnak tabuk nélkül beszélgetni, mint a szex.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.