2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Pintér Tibi tabuk nélkül beszélget a lányával

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója igazán laza édesapa, aki nem tartja rövid pórázon kamasz lányát, inkább bízik benne, és büszke rá, hogy Jankának mennyi hódolója akad.

– Egyáltalán nem vagyok féltékeny édesapa, pedig minden okom meglenne rá, hiszen Janka egy gyönyörű, hamarosan tizenkilenc éves lány. Hagyom, hadd rajongják körül a férfiak – mondta a Ripostnak a színész, aki azt is elárulta, hogy a lányával nincsenek titkaik egymás előtt, és olyan intim témákról is tudnak tabuk nélkül beszélgetni, mint a szex.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.