EUR: 328,10 Ft
CHF: 297,47 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Extra

Pintér Tibi tabuk nélkül beszélget a lányával

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója igazán laza édesapa, aki nem tartja rövid pórázon kamasz lányát, inkább bízik benne, és büszke rá, hogy Jankának mennyi hódolója akad.

– Egyáltalán nem vagyok féltékeny édesapa, pedig minden okom meglenne rá, hiszen Janka egy gyönyörű, hamarosan tizenkilenc éves lány. Hagyom, hadd rajongják körül a férfiak – mondta a Ripostnak a színész, aki azt is elárulta, hogy a lányával nincsenek titkaik egymás előtt, és olyan intim témákról is tudnak tabuk nélkül beszélgetni, mint a szex.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tetris kihívás: Ők a legmenőbbek!

    Tetris kihívás: Ők a legmenőbbek!

    Hatalmas népszerűségnek örvend a Tetris Challenge, a kihívás, mellyel bekukkanthatunk mások életébe. A játék lényege, hogy a résztvevők, minden munkájukhoz szükséges eszközt kipakolnak maguk köré, a felülnézetből készült fotót pedig feltöltik az internetre.

  • 100 ezret spórolhatunk, ha palackozott helyett csapvizet iszunk

    100 ezret spórolhatunk, ha palackozott helyett csapvizet iszunk

    100 ezer forint. Ennyit spórolhatunk egy év alatt, ha bolti palackozott helyett csapvizet iszunk. A fővárosiak ráadásul szerencsés helyzetben vannak, hisz a budapesti ivóvíz kiváló minőségű, fogyasztásával pedig nemcsak a pénztárcánkat, hanem a környezetünket is kímélhetjük.