EUR: 324,30 Ft
CHF: 298,57 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

Súlyos betegségekkel küszködött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pitt-től, ami annyira megviselte, hogy hónapokig kezelték magas vérnyomással és arcidegbénulással. 

 

Angelina Jolie /Fotó: Profimedia

Az Oscar-díjas színésznő legújabb rendezése kapcsán adott interjút a Vanity Fairnek, amelyben megdöbbentő részletességgel mesélt a válás utáni évről. Jolie elmondása szerint teljesen összetört, miután belátta, hogy szenvedélybeteg és csapodár férjének komoly problémái vannak. A különköltözés időszaka és az azt követő médiahadjárat nagyon megrendítette a színésznő egészségét, ugyanis magas vérnyomással és Bell-féle arcidegbénulással is kezelték. Az okokról Angelina nem akart beszélni, de közismert, hogy a betegség egyik leggyakoribb oka a nemi úton terjedő herpesz, amit akár a hűtlenkedő Pitt-től is elkaphatott. Az 53 éves színészt több kolléganőjével – többek között az Oscar-díjas Marion Cotillarddal is – összehozták.


 

Jolie súlyos betegségeit azóta kikezelték az orvosai, és jelenleg legújabb családi fészkük berendezésével tölti az idejét. A 11 ezer négyzetméteres, több mint hétmilliárd forint értékű kastély egykor a filmtörténet egyik legnagyobb rendezője, Cecil B. DeMille tulajdona volt. A luxusotthonban 10 fürdőszoba és 6 hálószoba is található.

– A válás után közel kilenc hónapig vándoroltunk és úgymond bőröndökből éltünk. Nem találtuk a helyünket, ez volt életünk legnehezebb időszaka, de nekem erősnek kellett maradnom. A zuhany alatt kellett sírnom és nem a gyerekek előtt. Remélem, ez a ház nagy lépés lesz afelé, hogy újra tudjuk építeni boldog családi életünket a gyerekeimmel – mondta az interjúban Angelina Jolie.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek