EUR: 324,06 Ft
CHF: 290,53 Ft
2019. június 20., csütörtök
Rafael

Extra

Plasztikafüggők: Ők a szépségipar igazi vesztesei – Fotók!

Van, aki titkolja, van, aki ország-világ előtt büszkén vállalja, és van olyan is, aki le sem tagadhatná, hogy plasztikafüggővé vált, ami teljesen tönkretette egykor tökéletes vonásait. A Lokál összegyűjtötte Hollywood legelbaltázottabb plasztiksztárjait.

Az Amerikai pite szőke bombázója, Tara Reid mára már inkább hasonlít saját nagymamájára, mint régi, dögös önmagára, pedig nem is olyan régen férfiak milliói rajongtak érte. Vörös szőnyeg ide vagy oda, a 41 éves színésznő egész egyszerűen rémisztően fest legutóbbi képén, amely a napokban, egy filmbemutatón készült. Szétműtött arcával, csontsovány testével, megereszkedett szilikonos mellével rá sem lehet ismerni.


/Fotó: Profimedia

/Fotó: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az olasz divattervezőnő, Donatella Versace évtizedek óta rendszeresen szabatja magát a sebészekkel, és mára  leginkább egy madárijesztőre hasonlít. Először az orrát műttette meg, majd a melle következett, azután a zsírleszívás, ajakfeltöltés, a ráncok eltüntetése és még számos arcplasztika.

/Fotó: Wikimedia

/Fotó: Profimedia

/Fotó: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melanie Griffith valaha gyönyörű szőke szépség volt, nem csoda, hogy korunk legsármosabb latin szívtiprója, Antonio Banderas is azonnal beleszeretett. A színésznőnek azonban nem sikerült szépen megöregednie, megpróbálta felvenni a harcot az idő múlásával, de a megszámlálhatatlan ráncfelvarrás és botoxkezelés után ma már mosolyogni is alig tud.


/Fotó: Wikimedia

/Fotó: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az egykor kifejezetten jóképű Mickey Rourke arca csúnyán megváltozott, mióta elkezdte plasztikai műtétjeinek soha véget nem érő sorozatát, és valóságos megszállott lett. Az amatőr bokszolóból lett 64 éves színésznek nemrég a csípőcsontjából vettek ki egy darabot, hogy új szájpadlást kapjon, és az egyik bordájából új orrot is kreáltak az örök elégedetlen sztárnak.

/Fotó: Wikimedia

/Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek