2019. július 19., péntek
Emília

Külföld

Pukipánik a repülőn

Kényszerleszállást kellett végrehajtania az American Airlines egyik gépének, mivel az utasok rosszul lettek egy utas szellentése miatt. Az erős bűz miatt a landolás után több emberhez orvost hívtak. A hatóságok először megállapították, hogy a probléma előidézője valószínűleg egy felfúvódott utas volt, ezt később már cáfolták, mondván, az erős szagot mechanikai hiba okozta.

Illusztráció
Fotó: Profimedia, Alamy

Kapcsolódó Cikkek

 • Csalással migránsok kitoloncolását próbálták megakadályozni

  Csalással migránsok kitoloncolását próbálták megakadályozni

  Egy orvost, az egészségügyi személyzet további két tagját és egy tolmácsot is őrizetbe vettek csütörtökön a görög hatóságok a Számosz szigetén működő menekültügyi központban, mert hamis orvosi igazolásokkal igyekeztek megakadályozni migránsok kitoloncolását.

 • A nap képe: Mondd, hogy csííz!

  A nap képe: Mondd, hogy csííz!

  Sokan úgy gondolják, hogy a természetfotózás egy igen unalmas szakma, hiszen van, hogy órákat, sőt napokat kell várni a megfelelő témára különféle álcákba bújva.

 • Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

  Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

  Elfogtak egy húszéves bolgár kiberbiztonsági alkalmazottat, mert vélhetőleg részt vett az adóhatóság elleni hackertámadásban, amelynek során bolgár adófizetők millióinak személyes adatai kerültek illetéktelenek kezébe.