EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Sopron

Rangos vitorlásverseny

A Fertő Tavi Vitorlás szövetség július 14. és 16. között harmadszor rendezi meg a rangos Decathlon Vitorlás Kupát a Fertő-tónál. Az Optimist Ranglistaversenyre az ország különböző pontjairól érkeznek a résztvevők. A vitorlásverseny a magyar Optimist-ranglistasorozat öt helyszíne közül az egyik, ahol 120-130 vitorlás mérheti össze tudását. A mezőnyben a magyar élvonal szereplői az Eb-re készülő osztrák válogatottal is együtt versenyeznek majd, ami a Fertő-tó szempontjából szimbolikus jelentőséggel bír.
A szervezők az egész hétvége során színes programokkal készülnek gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A regattát vasárnap 15 órakor díjkiosztó ünnepség zárja.

 

 

Fotó: FTVSZ

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.