2020. július 03., péntek
Kornél, Soma

Egyéb Sopron

Rangos vitorlásverseny

A Fertő Tavi Vitorlás szövetség július 14. és 16. között harmadszor rendezi meg a rangos Decathlon Vitorlás Kupát a Fertő-tónál. Az Optimist Ranglistaversenyre az ország különböző pontjairól érkeznek a résztvevők. A vitorlásverseny a magyar Optimist-ranglistasorozat öt helyszíne közül az egyik, ahol 120-130 vitorlás mérheti össze tudását. A mezőnyben a magyar élvonal szereplői az Eb-re készülő osztrák válogatottal is együtt versenyeznek majd, ami a Fertő-tó szempontjából szimbolikus jelentőséggel bír.
A szervezők az egész hétvége során színes programokkal készülnek gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A regattát vasárnap 15 órakor díjkiosztó ünnepség zárja.

 

 

Fotó: FTVSZ

Kapcsolódó Cikkek

 • Kupa vagy liga?

  Kupa vagy liga?

  Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

 • Mehetünk már szaunázni?

  Mehetünk már szaunázni?

  Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.

 • A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiságot jelképezi Magyarországon – mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott szombaton Felsőtárkányban, a regionális polgárőr-napon.