2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Nyíregyháza

Rendkívüli gyermeknap a Sóstói Múzeumfaluban

Rendkívüli gyermeknapot tartanak július 30-án a Sóstói Múzeumfaluban. Színes, érdekes programokkal várják a gyermekeket és családtagjaikat.

Szokatlan időpontban, július utolsó vasárnapján ünnepli a gyermekeket a Sóstói Múzeumfalu. 10 órától 16 óráig kínálnak vidám, változatos programokat, hogy minden részt vevő gyermek elmondhassa: „Ez az év legjobb vasárnapja”.


A Sóstói Múzeumfalu több kedvezménnyel és meglepetéssel készül, amelyekről a www.muzeumfalu.hu oldalon tájékozódhatnak.

Programok

Faluközpont

10.00–11.00 Kutyás bemutató – MEOE Nyíregyházi Önálló Jogú Szervezete

11.00–11.30 Mesemorzsoló Hajdú Ágotával

11.30–12.30 MintaPinty Zenekar

12.30–13.15 Molnár Zoltán bűvész

13.15–13.45 Hangszersimogató Hajdú Ágotával

13.45–14.30 Tintaló Társulás: Horgászni tilos!

14.30–15.00 Naninski Show

Kísérőprogramok: arcfestés, fazekasság, gyertyamártás, íjászat, lovaglás, lovas kocsikázás, nemezelés, népi jellegű játékok udvara, népi mozgásos játékok és néptánctanítás, restaurátorok boszorkánykonyhája, régészsarok, solymászbemutató. A skanzen vendégül látja a nyíregyházi Állatbarát Alapítványt is, amely kutyusoknak keres új gazdit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.