EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Szekszárd

Rendőrök a nyári táborban

A faddi nyári táborba is ellátogattak a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság tagjai július elején. A szekszárdi egyenruhások előadást tartottak a gyerekeknek a nyár veszélyeiről, és kerékpáros ügyességi pályával, technikai bemutatóval, valamint fegyverekkel is készültek.

Nagy sikert aratott a részegszemüveg, amelynek használatával a fiatalok megláthatták, az alkoholfogyasztásnak milyen hatása van az észlelésre. A diákok persze most sem távoztak üres kézzel, hiszen oktatófüzetet, láthatósági mellényt és kis ajándékokat is kaptak.


Mindenki kapott láthatósági mellényt

A rendőrmotor mindig népszerű

Biciklis ügyességi pálya is volt
Fotók: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.