2019. július 16., kedd
Valter

Külföld

Rettegnek! Migránsbanda késelt a luxusnyaralóhelyen

Minden ok nélkül támadt rá egy csapat bevándorló két katonára a franciaországi Montpellierben.

A 15 fős migránsbanda hétfőn hajnalban késelte meg a két civilben sétáló, egyébként a a terrorelhárító osztagban szolgáló katonát.

A borzalmakat felvette a térfigyelő kamera, ami rögzítette a támadást, azonban az elkövetőket még nem találták meg.

A város térfigyelő kamerája szerint 15, mint később kiderült, albán migráns körbevette a katonákat, cigarettát kértek tőlük, majd az egyiket leütötték, a másikat pedig egy késsel össze-vissza szurkálták – írja az Origo. Minden ok nélkül. Egy közelben levő másik katona segíteni próbált, de a torkához egy kést tartottak, és valamelyest még bele is vágtak a nyakába – számol be a részletekről a lap.

Kapcsolódó Cikkek

 • Migránsok tombolnak Európában

  Migránsok tombolnak Európában

  Továbbra sem lehet sikeres integrációról beszélni a Nyugat-Európában élő migránsokkal kapcsolatban. Rongálás, épületfoglalás és gyilkosság is szerepel a bevándorlók bűnlajstromán, de a német külügyminiszter továbbra is szétosztaná őket Európában.

 • Ursula von der Leyen meghosszabbítaná a brexit határidejét

  Ursula von der Leyen meghosszabbítaná a brexit határidejét

  Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöki posztjának várományosa, jelenlegi német védelmi miniszter szerint szükség esetén több időt kell biztosítani a Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnéséről folytatott tárgyalások folytatásához, akár a Brexit határidejének meghosszabbításával – közölték uniós források hétfőn Brüsszelben.

 • Németh Zsolt: Egyedülálló műfajt teremtett a szabadegyetem

  Németh Zsolt: Egyedülálló műfajt teremtett a szabadegyetem

  Egyedülálló műfajt teremtett az idén 30 éves Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos), amikor ötvözte a szabadegyetemi és a fesztiváljelleget – mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke hétfőn, a rendezvény budapesti sajtótájékoztatóján.