EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,02 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Egyéb Dunaújváros

Rockból idén sem lesz hiány

Az idén is a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a Rockmaraton fesztiválnak. A rendezvényen a hazai rockélet színe-java fellép, ám szokás szerint külföldi, akár világszinten is ismert zenekarok is elfogadták a szervezők meghívását. 

Július 10-én, hétfőn, a nulladik nappal veszi kezdetét a 2017-es Rockmaraton a Szalki-szigeten. A szabadstrand és a kemping melletti terület tehát most is benépesül majd, hiszen a korábbi esztendőkben is rengetegen jöttek az ország több pontjáról és a határon túlról is a tíznapos rendezvényre.


A jó hangulat garantált a Rockmaratonon
(fotó: Rockmaraton szervezők)

A program egyik leginkább várt fellépője a svéd Arch Enemy zenekar lesz, amely szerdán lép színpadra. Az 1996-ban alakult death metál zenekar mellett a Rockmaraton vendége lesz a trash metál egyik ikonjának számító brazil Sepultura zenekar, amely több mint harmincéves múltra tekinthet vissza, hiszen 1984-ben alakult. Mellettük a rockzene legkülönbözőbb ágait képviselő magyar együttesek zenélnek majd a Szalki-szigeten. Egyebek mellett a Lord, az Akela, a Road, az Aurora, a Pokolgép, a Dorothy és a Rózsaszín Pitbull is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.