2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Nyíregyháza

Sárgaszakállas maki született az állatparkban

A háromhetes kölyök 130 napi vemhesség után jött világra, s jelenleg még az anyja hasán csimpaszkodva tölti mindennapjait.

A maki fő tápláléka az anyatej, de két-három hét múlva már kóstolgatni fogja a szilárd takarmányféléket is, ami zöldségekből, valamint édes gyümölcsökből és levelekből áll majd. Az országban csak itt élő tenyészcsapat igen eredményes, hiszen minden évben születik utód. A most világra jött aprósággal már kilenc tagot számlál a különleges makicsapat.

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.