EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Nyíregyháza

Sárgaszakállas maki született az állatparkban

A háromhetes kölyök 130 napi vemhesség után jött világra, s jelenleg még az anyja hasán csimpaszkodva tölti mindennapjait.

A maki fő tápláléka az anyatej, de két-három hét múlva már kóstolgatni fogja a szilárd takarmányféléket is, ami zöldségekből, valamint édes gyümölcsökből és levelekből áll majd. Az országban csak itt élő tenyészcsapat igen eredményes, hiszen minden évben születik utód. A most világra jött aprósággal már kilenc tagot számlál a különleges makicsapat.

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.